Търсене

Наближава Денят на любовта? Какво да изберем на любимия мъж?

Подарък за 14 февруари за него 6 - корица

Наближава Денят на любовта? Какво да изберем на любимия мъж?

14-ти февруари, международният ден на любовта и романтиката. Ден, изпълнен с много емоции, щастие, усмивки, поводи за радост и скъпи спомени. Но за да направите празника наистина незабравим, трябва да откриете подходящия подарък, с който да зарадвате любимия човек в живота си. Дни преди 14-ти февруари, ето кои са нашите предложения за един уникален, стилен и елегантен подарък за любимия мъж.

 

Подарете му книга от серията The Impossible Collection

Подарък 14 февруари за него 3 - книга коли

Подарък 14 февруари за него – The Impossible Collection Формула 1


Подарък 14 февруари за него 1 - книга

Подарък 14 февруари за него – The Impossible Collection

Създадени за истински ценители, книгите от серията The Impossible Collection са страхотен и много романтичен подарък за всеки джентълмен. Можете да изберете книга, свързана с любимото хоби, като голф или Формула 1, или пък интересно издание за часовниците Rolex или с факти и интересна информация за пурите. Книгите от колекцията The Impossible Collection са на английски език, с уникални илюстрации и са лимитирано издание, което ще остане прекрасен спомен от един красив празник, изпълнен с много любов!

 

За любителите на игрите и хазарта, комплектът табла е перфектното решение

Подарък 14 февруари за него 5 - табла

Подарък 14 февруари за него – комплект за табла Michael Aram

Все още има много ценители на класическата игра на табла и за тях един наистина луксозен комплект, изработен с внимание към детайлите, ще им донесе удоволствие от всяка игра. Не пропускайте да разгледате комплектът табла, изработен от добре познатия дизайнер Michael Aram. Предизвикайте вашия любим в игра на смелост, късмет, стратегия и умения с луксозен комплект табла.

 

Изберете чаши за уиски, за да се наслади на любимата си напитка

Подарък 14 февруари за него 4 - чаши за уиски

Подарък 14 февруари за него – чаши уиски Tank Black

Уискито е предпочитано питие от голяма част от господата и едва ли ще сгрешите, ако заложите на сет красиви, луксозни чаши за уиски. Нашият екип избра за вас комплекта от 2 чаши за уиски Tank Black на Tom Dixon, който е изключително загадъчен, мистериозен и много интересен. Създадена чрез технически сложно сливане на прозрачно и плътно черно стъкло, колекцията Tank е с графичните форми на неподвластни на времето съдове.

 

Насладете се на коктейл заедно с чаши от колекцията PUCK

Подарък 14 февруари за него 6 - чаши коктейл

Подарък 14 февруари за него – чаши от колекцията PUCK

Независимо дали вашият любим е барман или просто обича да се наслади на един класически коктейл след края на работния ден, чашите PUCK cocktail на Tom Dixon ще са отличен подарък за деня на влюбените! Чашите са изработени от масивно стъкло в класически и добре познати форми. Тяхната здравина може да издържи в най-различни ситуации – точно както вашата любов може да се справи с всички препятствия, пред които е изправена!

 

Не се колебайте да разгледате и другите ни предложения и да изберете перфектния подарък за Свети Валентин тук. https://www.elegantliving.bg/valentines-day

 

 

 

 

 

Подарете му книга от серията The Impossible Collection

За любителите на игрите и хазарта, комплектът табла е перфектното решение

Изберете чаши за уиски, за да се наслади на любимата си напитка

Насладете се на коктейл заедно с чаши от колекцията PUCK

X