Търсене

Нашите идеи за вашата луксозна спалня

Луксозна спалня 1 - корица

Нашите идеи за вашата луксозна спалня

Създаването на едно уютно, комфортно и елегантно пространство за сън и почивка е много важно за вас и вашата половинка. Взимайки предвид факта, че прекарваме почти 1/3 от живота си в леглото, трябва да направим всичко възможно да си осигурим най-доброто и качествено преживяване. От мебели до цветове, всеки елемент от вашата луксозна спалня е от значение. В следващите редове ще споделим с вас някои от нашите идеи за вашата луксозна спалня!

 

Връщаме се обратно към природата

Луксозна спалня 2 - червено

Интериор на спалня – създайте уют

Боядисването на стените и тавана в един и същи цвят може да създаде усещането на пашкула и уюта, особено при по-малките помещения. Светлозелените нюанси в една луксозна спалня, вдъхновена от пъстротата на една цветна градина, ще се допълнят перфектно с флорални елементи и листа в декорацията. Заложете на красиви флорални тапети от Elitis, част от колекцията Soleil levant. Les cerisiers sauvages е прекрасен дизайн в синьо с изящна цъфнала вишна. Miroirs de l’âme е за любителите на свежо зеленото, а тапетите Tendres silences са за ценителите на смелите и уникални дизайни. Комбинирайте вашия цветен интериор с изчистени луксозни чаршафи за леглото и позволете на ума и тялото си да се отпуснат, още щом се мушнете под завивките. Изберете качествени памучни чаршафи от марката Frette или комбинация от памук и сатен, която е изключително нежна към кожата и ще ви осигури прохлада, за един истински пълноценен сън. Добавете и изчистена покривка за легло и си дайте свободата да декорирате леглото си с декоративни възглавнички по ваш избор!

 

Създайте интериорен дизайн с една конкретна палитра

Луксозна спалня 3 - спално бельо

Интериор на спалня – избрете вашият основен цвят

Изборът на основния цвят за вашата луксозна спалня ще ви помогне да изберете подходящите нюанси, които да съчетаете в помещението, без да създавате прекалено натоварен интериор. Например, розовата гама може да бъде много подходяща за кокетна луксозна спалня за млада девойка. Изберете красиви 3D тапети с интересна и впечатляваща шарка от марките Elitis или Dedar, комбинирайте с любимите кристални пеперуди от Baccarat и не забравяйте да осигурите на цялото семейство комфортен и пълноценен сън с ръчно изработено легло от VISPRING. Луксозните легла и матраци се изработват в Обединеното Кралство вече над 120 години и определено са най-доброто решение, което можете да изберете за вашата почивка!

 

 

 

Фокусирайте се върху детайлите

Луксозна спалня 4 - цветя

Луксозна спалня – не се страхувайте да експериментирате

Детайлите са това, което отличава луксозните спални, от всяко обикновено помещение. Текстилът е много лесен и удобен начин да декорирате спалнята си. Тапицирани мебели, като таблата на леглото или голямо кресло, може да се използват като отправна точка за определянето на цветовата гама, тематиката и подходящите декорации. Изберете функционална, но впечатляваща настолна лампа, за да се насладите на любимата си книга. Не се страхувайте често да променяте декорацията в своята луксозна спалня, особено при смяна на сезона! В сезоните на свежите цветя, една красива порцеланова или кристална ваза, пълна с пъстър и уханен букет, може да бъде отлична идея дори в спалнята!

 

Разгледайте нашите предложения за луксозно спално бельо!

Връщаме се обратно към природата

Създайте интериорен дизайн с една конкретна палитра

Фокусирайте се върху детайлите

X