Търсене

Нашите любими брандове – ETHNICRAFT

Нашите любими брандове – ETHNICRAFT

Преди повече от 25 години в белгийското градче Антверпен се ражда идеята за бранд, който да бъде символ на естествените и уникални мебели и аксесоари. Двамата приятели Benoit Loos и Philippe Delaisse стартират бизнеса си съвсем като на шега. Започват да продават предмети и артикули, които са донесли със себе си от последното си околосветско пътешествие. Фурорът, който постигат с продажбата им, е и причината да създадат ETHNICRAFT. Влюбени в продуктите от тиково дърво и богато украсените предмети от изтока, двамата приятели започват не само да внасят мебели и аксесоари за дома, но и решават да ги произвеждат. Днес, ETHNICRAFT е световно известен бранд, които е силно разпознаваем и търсен от ценителите на високото качество и съвършените линии. Излизайки далеч извън границите на белгийското градче, ETHNICRAFT разполага с представителства в над 1200 магазина по целия свят. И разбира се, ние от Elegant Living сме горди, че сме част от това семейство.

Въпреки модерните фабрики за производство на мебели и аксесоари, с които брандът разполага, ръчната изработка / доработка на всеки артикул си остава тяхна запазена марка и философия.

Нашите любими брандове - ETHNICRAFT 1

ETHNICRAFT – “Еморационалните” мебели и аксесоари

Докоснете се до съвършено изваяните мебели и аксесоари от тиково дърво, стъкло, естествен текстил и модерни дъбови мебели, набиращи все по-голяма популярност през последните години.

ETHNICRAFT – “Еморационалните” мебели и аксесоари

Това, което различава ETHNICRAFT от всички останали производители на мебели и аксесоари от тиково дърво, е идеята, заложена в тях. Дизайните, линиите и детайлите на всеки от продуктите им са предвидени така, че да се вписват с лекота във всеки интериор и стил. ETHNICRAFT вярват, че естествените материали, които използват, са способни да бъдат красиви и практични години наред. Ето защо, те залагат на модели, които ще допаднат и на поколенията след нас, допълвайки прекрасно дори коренно различни стилове на обзавеждане. Емоцията, която носи поднос, предаван от поколение на поколение, е вълшебството, което брандът иска да подари на всеки свой клиент. Неслучайно, ETHNICRAFT запазват авторските права върху термина “еморационално”. Дума, която най-добре описва всеки техен артикул. Съставена от “емоционално” – защото мебелите и аксесоарите им ще ви накарат да се влюбите в тях, и “рационално” – защото продуктите им са винаги функционални и практични.

Подносите, които грабнаха сърцата ни

Нашите любими брандове - ETHNICRAFT 2

Подносите, които грабнаха сърцата ни

 

Огромният избор от мебели и аксесоари, предлаган от бранда, може да задоволи дори най-претенциозния вкус. Мебелите за дома и градината са наистина впечатляващи, а дървените декорации от естествени материали, определено привличат вниманието на всеки гост. Ние от Elegant Living обаче сме почитатели на нестандартните идеи. Подносите, които брандът предлага, завладяха сърцата ни. От една страната, те са изключително практични и функционални – с тях можете да поднесете напитки, да съхранявате любими лични вещи, да ги комбинирате с помощните маси за подноси или да ги аранжирате със сезонни цветя. От друга страна обаче, подносите от ETHNICRAFT могат да се превърнат в истинско произведение на изкуството, окачени на стената. Естествените и хипнотизиращи дизайни на всеки един от тях, с лекота може да се превърне в акцент, заместващ “стандартните” картини по стената. Нюансите и формите, изобразени по дъното на подносите, са колкото универсални, толкова и уникални, благодарение на естествените цветове и ръчната изработка. Няма да откриете два напълно еднакви, но можете да откриете вашите любими сред предложенията в онлайн магазина ни.

 

Разгледайте всички продукти от ETHNICRAFT на сайта ни и си направете “еморационален” подарък, дори без повод.

Вижте и категорията ни оригинални подаръци.

ETHNICRAFT – “Еморационалните” мебели и аксесоари

Подносите, които грабнаха сърцата ни

X