Търсене

НАШИТЕ ЛЮБИМИ БРАНДОВЕ – SELETTI

Seletti 3 - ПОСТАВКА ЗА СЛАДКИШИ HYBRID RAISSA SELETTI

НАШИТЕ ЛЮБИМИ БРАНДОВЕ – SELETTI

Роден в Италия през 1964г, Seletti започва своята история не особено бляскаво, но (за наш късмет) нещата се променят. Търговецът Романо Селети основава марката, за да внася чаши, покривки и сламени рогозки от Изтока, които да продава на местните пазари. Семейният бизнес върви добре, но Стефано Селети, който започва работа при баща си още на 17 години, има по-различно виждане за развитието на марката. Именно той чертае новата посока на бранда – (R)Evolution is the only Solution. Днес Seletti е синоним на оригиналност и високо качество. Цветен, иновативен, модерен италианският бранд винаги има с какво да ви изненада. Движейки се в собствена реалност между ежедневието и изкуството, той успява да постави интериорния дизайн на ново ниво.

Кои са най-впечатляващите колекции на Seletti?

Като истински почитатели на бранда, ние от Elegant Living не можем да се ограничим само до някои от колекциите. Винаги актуални, винаги различни и винаги интересни, Seletti ни карат да се влюбваме в тях с всяко ново представяне. Все пак, за да бъдем полезни, ще акцентираме върху най-известните им дизайни.

Seletti 5 - КАНА ESTETICO QUOTIDIANO THE MILK JUG SELETTI

Seletti – КАНА ESTETICO QUOTIDIANO THE MILK JUG SELETTI

 

Линията Estetico Quotidiano

Seletti 4 - КУТИЯ С КАПАК ESTETICO QUOTIDIANO THE MEDIUM CAN SELETTI

Seletti – КУТИЯ С КАПАК ESTETICO QUOTIDIANO THE MEDIUM CAN SELETTI

Ако смятате, че няма нищо впечатляващо в консерва или кутия мляко, погледнете през очите на Seletti. Еднократните опаковки от ежедневието ни, се превръщат в практични порцеланови шедьоври, напълно наподобяващи оригиналите. Изненадата и фурорът, които предизвикват са само едната страна на монетата. Колекцията е свързана и с позицията на бранда, относно опазването на планетата. Направете еднократното, многократно!

 

 

Seletti 1 - чаша

Seletti – ЧАША I-WARES I-MUG ORANGE SELETTI

Линията I-Wares

Seletti 6 - ЗАХАРНИЦА I-WARES I-SUGAR GOLD SELETTI

Seletti – ЗАХАРНИЦА I-WARES I-SUGAR GOLD SELETTI

Съдовете Seletti I-Wares са поредното доказателство за новаторството и различния поглед на бранда. Класическите форми на чашите, заимствани от пищната барокова епоха са закачливо обновени с цветни дръжки. Традиционните елементи, често присъстват в дизайните на италианския бранд, но винаги съвременно докоснати. Смятате, че барок и поп арт са несъвместими? Погледнете отново предложенията на Seletti.

Seletti 2 - ЧАЙНИК HYBRID SMERALDINA SELETTI

Seletti – ЧАЙНИК HYBRID SMERALDINA SELETTI

 

 

 

Колекцията Hybrid Seletti

Това е може би, една от най-успешните линии на марката. Интересното тук е, че все още продължават да я развиват и разширяват. Започвайки с няколко варианта чинии и чаши, колекцията Hybrid Seletti днес разполага с вази, свещници и килими. А утре може би, с още интериорни предложения. Създадена под мотото One World One Future, тя представя уникални комбинации между Изтока и Запада. Характерните за всяка култура цветове и орнаменти са умело съчетани, с контрастиращи противоположности от другата страна на Земята. Ироничната нотка е продиктувана от разделението Изток – Запад в миналото, което напълно се противопоставя на съвременните обединение и глобализация.

 

Различната гледна точка, нестандартните визии и дълбоките идеи, стоящи зад всяка вещ на Seletti, правят италианския бранд любим не само на нас, но и на всеки, докоснал се до него. Разгледайте всички наши предложения за световен клас мебели.

Кои са най-впечатляващите колекции на Seletti?

Линията Estetico Quotidiano

Линията I-Wares

Колекцията Hybrid Seletti

X