Търсене

Нашите любими брандове – Tribù

Tribu 3 - КОРИЦА

Нашите любими брандове – Tribù

Пролетта приближава стремглаво, време е да се кажем „чао“ на снега и студа и да посрещнем топлите слънчеви лъчи, по-дългите дни и аромата на разцъфнали цветя. След дълго време, прекарано вкъщи, е време да излезем навън, да се насладим на хубавото време и да прекараме свободните минути сред природата. През последните години определено наблюдаваме промяна в разбиранията за „навън“. Ако допреди време това беше разходка в парка, пътуване до непознати места или да усещаш пясъка между пръстите си, то в момента навън включва и външните пространства на дома. Независимо дали имате голяма тераса, rooftop или градина, нашият любим бранд Tribù определено ще има с какво да ви заинтригува и впечатли.

 

Малко повече за бранда Tribù

Tribu 1 - чадър и шезлонг

Tribu – луксозни и елегантни мебели

Белгийския бранд Tribù предлага на пазара колекция луксозни и елегантни мебели за градината, които ще ви впечатлят със своя комфорт и изчистен и модерен дизайн. В края на миналия век, компанията се превръща в пионер на философията, че градината и терасата трябва да бъдат естествено продължение на дома. Това означава, че външните пространства заслужават точно толкова комфортни и елегантни мебели, колкото и интериора. Tribù предлага луксозни и висококачествени градински мебели, които ще откриете по целия свят. Техните мебели са подходящи както за терасата и градината, така и покрай басейна, джакузито или сауната. Комбинацията от различните тактилни усещания на вложените материали превръщат Tribù в предпочитан бранд за луксозни градински мебели за дома и бизнеса.

 

Луксозни градински мебели с марката Tribù

Tribu 2 - мебели

Tribu – За един впечатляващ и елегантен дизайн

За един впечатляващ и елегантен дизайн на вашия двор или тераса, колекцията мебели на Tribù е перфектният избор. Не пропускайте да разгледате колекцията MOOD, изработена от висококачествено тиково дърво, което е специално обработено за да издържа на външните атмосферни условия. Tribù използва само първокласна дървесина, която е отглеждана специално в плантация в Индонезия и е контролирана целогодишно от Tribù Азия. Колекцията MOOD включва много елементи на екстериорното обзавеждане – бар столове, маси за кафе, шезлонги, дивани, кресла и много други. Мебелите за сядане ви позволяват да изберете най-подходящата комбинация от цветове и материали, която да се впише с останалите елементи в градината или двора. Характерният заоблен дизайн на дървото придава на цялата колекция топъл и дружелюбен вид.

За удобство около басейна Tribù ви предлага шезлонгът SENJA в комбинация с чадъра ECLIPSE WOOD. В същността на шезлонга Senja е истинският комфорт. Обемните възглавници облекчават всеки стрес, а с една помощна маса наблизо, всичко нужно е под ръка. А чадърите Eclipse с дървен стълб не само осигуряват гостоприемна хладна сянка в горещите дни, но създават топла, привлекателна и уютна атмосфера във вашия двор.

 

Преоткрийте изкуството на истинската почивка с луксозни градински мебели с марката Tribù!

Малко повече за бранда Tribù

Луксозни градински мебели с марката Tribù

X