Търсене

Нашите любими помощни маси от бранда Zuiver

Zuiver 4 - корица

Нашите любими помощни маси от бранда Zuiver

Бранд с дългогодишна история и традиции, Zuiver предлага дизайните на бъдещето на днешния интериор. Невероятната колекция от канапета, маси, дивани, кресла, мебели, осветителни тела, килими за интериора и екстериора на дома на Zuiver ще ви предложи качество и комфорт от един нов клас. Със сигурност не можем да обърнем внимание на всеки елемент от линията на Zuiver, защото гарантирано ще пропуснем нещо важно и значително. Затова решихме да се концентрираме върху един елемент от интериора – наглед пренебрежим, според много хора дори ненужен, помощната маса не е просто декорация, тя е всичко, от което се нуждаете!

Кръгли или квадратни, изработени от мрамор, мед или пък дърво, перфектните помощни маси ще изпъкнат в интериора на вашата всекидневна, трапезария, офис или антре, а защо не и в спалнята, като нестандартно и елегантно нощно шкафче. Под бранда Zuiver ще откриете селекция от модерни, понякога нетрадиционни, помощни маси, които са с характерния холандски минималистичен, изчистен и елегантен стил.

 

Помощна маса от колекцията CUPID

Zuiver 2 - маса CUPID

Zuiver – CUPID

Колекцията CUPID е истинска класика, която устоява на изпитанията на времето и преходните модни тенденции, без да изглежда остаряла като дизайн или демоде. За целта дизайнерите от Zuiver непрестанно обновяват цветовете и завършека на колекцията, за да може тя да изглежда винаги съвременна и в крак с времето. Колекцията CUPID е изключително функционална като стил и възможности – тя се предлага в 4 основни цвята – черно, сребърно, златно и медно, и в няколко различни размера – S, L, както и XXL. Колекцията се предлага с 2 възможности за плот – огледален или мраморен, като вариациите на мрамор са много и различни. Открийте вашия любим размер CUPID още днес в Elegant Living!

 

Помощна маса от колекцията LUIGI

Zuiver 1 - LUIGI

Zuiver – LUIGI

Изключително нежна, ефирна и лесна за комбиниране с всеки интериор – колекцията LUIGI ще ви предложи помощни маси, в които да се влюбите. Дизайнерите от Zuiver споделят, че в работата си обичат да имплементират старите и класически техники. Така се ражда и идеята за плота на LUIGI – мраморна мозайка в нежни, пастелни цветове. Открийте с кръгъл или квадратен дизайн на плота, различни цветове на рамката, както и разнообразие от нюанси на плота. Изберете класическото бяло за по-минималистичен и изчистен интериор или внесете цвят и настроение в дома си с помощна маса LUIGI със светло розов или пък зеленикав плот. Изборът оставяме изцяло на вас!

 

Не пропускайте да разгледате и останалите ни предложения от колекция световен клас мебели на сайта ни!

Помощна маса от колекцията CUPID

Помощна маса от колекцията LUIGI

X