Търсене

С лекотата на перце – нашите любими абажури от Umage

Абажури UMAGE 4

С лекотата на перце – нашите любими абажури от Umage

Umage е бранд, който се отличава не само с атрактивни мебели и интериорно осветление, но и с практичността, вплетена в дизайна на всеки свой продукт. Създадена през 2008 г. в Дания, марката първоначално е позната под името Vita Copenhagen. По-късно основателите Jacob Nannestad Hansen и Soren Ravn Christensen променят името на Umage, което въплъщава основната идея на техните предложения. Umage е датска дума за “полагане на усилия”. Всеки ден дизайнерите на бранда се стремят продуктите, които създават да бъдат по-впечатляващи, по-функционални и по-достъпни за всеки, търсещ елегантност и естетика за дома си. Благодарение на тези свои ценности, днес Umage присъства в над 1500 магазина и в повече от 50 страни в света. Изчистените линии, гъвкавите и качествени дизайни са сред основните концепции на марката. Вдъхновен от света около себе си, датския бранд изненадва с атрактивни предложения, напомнящи за спокойствието, цветовете и формите на скандинавската природа. Естествените материали са невероятно комбинирани с пълноценната и модерна функционалност на всеки продукт. Настолна лампа с USB зарядно, защо не? Насладете се на мебелите си, които могат да допълнят интериора ви по различни начини – това е философията на Umage. В пълен синхрон с нея са абажурите от серията EOS, на които ние от Elegant Living ще обърнем специално внимание.

Абажури с лекотата на перце – серията EOS от Umage

Абажурите от серията EOS на Umage са вдъхновени от красотата и лекотата на гъшите пера. Ефирни и грациозни, те носят усещане за топлота и уют. В комбинация с меката светлина, излъчват елегантност и стил, които няма да откриете в никоя друга колекция. Различни, функционални и хипнотизиращи, неслучайно абажурите от серията EOS са сред любимите ни.

Абажур EOS Medium Light Brown

Абажур 1

Абажур EOS Medium Light Brown

Името на серията абажури, произлиза от гръцката митология, EOS е богинята на зората. От една страна, името препраща към функционалността на абажурите – да създават светлина,а от друга към дизайна, напомнящ за лекотата и феерията на облаците в небето. Избирайки абажурите EOS, имате възможността да пренесете тази красива картина в дома си. Първите лъчи на изгряващото слънце, проправящи си път между пухкавите облаци. Абажурът EOS Medium е наистина удивителен със своите над 1800 гъши пера. Ръчно изработен, той носи нежност и елегантност във всяка стая, дори когато не свети. И тъй като все пак става дума за Umage, абажурите са изключително функционални. Могат да се използват като подова, настолна или висяща лампа. Насладете се на топлия земен цвят на този модел, вплел нюансите на скандинавската природа.

 

 

Абажур EOS Evia Large

Абажур 2

Абажур EOS Evia Large

Evia е представен с нова форма, но наситен със същата грациозност и фееричност, характерни за серията EOS. Изборът на бели гъши пера, препраща към нежните облаци с небето, а дизайнът привлича вниманието. Точно както формите на облаците играят с въображението ви, така и формата на Evia препраща към кошер, облак или дори цвете. Поставете го в центъра на помещението, атрактивно спускащ се от тавана или използвайте меката му светлина, за да заблести любимо кътче в стаята. Резултатът и в двата случая ще е повече от невероятен.

 

 

 

 

 

Абажур EOS Up Medium

Абажур 3

Абажур EOS Up Medium за стена

За съжаление, не всеки разполага с достатъчно пространство, за да се възползва от големите модели от серията, но всеки може да се възползва от EOS UP. Проектиран като красива половина на абажурите EOS, дизайнът му се вписва прекрасно в по-малки помещения. Поставен директно на стената или закачен за тавана EOS Up ще изпълни стаята с очарование. С всяко преминаване край него естествените гъши пера потрепват от движението на въздуха, създавайки усещане за нежност и лекота. Комбинирайте абажура EOS Up с подходящ дизайн на мебели, и сътворете своя приказен свят, изпълнен с фееричност.

 

 

Разгледайте и останалите предложения от серията абажури EOS в нашия онлайн магазин и преобразете дома си “с лекотата на перце”.

 

Абажури с лекотата на перце – серията EOS от Umage

Абажур EOS Medium Light Brown

Абажур EOS Evia Large

Абажур EOS Up Medium

X