Търсене

Нашите съвети за вашия елегантен интериорен дизайн

Интериорен дизайн 3 - неутрални цветове

Нашите съвети за вашия елегантен интериорен дизайн

Елегантният интериорен дизайн е решение, с което никога няма да сбъркате. Постигането на класическа визия на дома ви, която да накара гостите ви да ахнат, когато прекрачат прага, е много по-лесно от всякога. Но за създаването на един наистина елегантен интериорен дизайн, вие трябва внимателно да подберете всеки елемент, така че той да се съчетава с всичко останало и да създаде хармонично цяло. В следващите редове ще ви разкажем някои от нашите съвети за декориране на дома, така че да постигнете един наистина елегантен и класически интериорен дизайн!

Класическият и елегантен интериорен дизайн обича мебели с изчистени линии

Определено можем смело да кажем, че мебелите с изчистени, прости линии и дизайн винаги са били популярни и това няма да се промени скоро. Класическите мебели често не се смятат за толкова важна част от елегантния интериорен дизайн, но именно тяхната простота дава възможността на дизайнерите да развихрят въображението си около и върху тях. Може би най-добрата инвестиция, която можете да направите за вашия класически интериорен дизайн е да изберете функционални, изчистени и удобни мебели, без странни форми или прекалени орнаменти. Достатъчно е да заложите на орнаментирани крачета или декоративни копчета, но без да са много.

Elegant Living Нашите съвети за вашия елегантен интериорен дизайн
Интериорен дизайн – заложете на изчистени линии

Цветово съчетание за класически интериор

Неутралните цветове са винаги на мода, защото те могат лесно да се съчетаят с цялата останала палитра от нюанси. Ако заложите на интериорен дизайн с неутрален цвят на стените, можете лесно да променяте усещането в помещението с декорацията, без да се налага да пребоядисвате или да правите ремонт. Неутралните цветове в интериорния дизайн ще ви позволят да бъдете и в крак с модата и цветовете на сезона, като заложите на декорация, завивки, възглавници и други елементи в подходящите нюанси. Разбира се, винаги можете да заложите и на някои от цветовете, които винаги ще са на мода в интериорния дизайн, като черно, нюансите на кремаво и бежово, тъмно синьо или пък наситеното тъмно зелено.

Elegant Living Нашите съвети за вашия елегантен интериорен дизайн
Интериорен дизайн – не се страхувайте да експериментирате

Микс от традиция и иновативност

По отношение на декорациите, които ще изберете за вашия интериорен дизайн не се страхувайте да поемете в едната от двете посоки или да направите красив микс от традиционни елементи с иновативни, дизайнерски решения. Например, в светъл интериорен дизайн с удобни и функционални мебели можете да заложите на възглавнички и килим на райета, комбиниран с екстравагантен пендант, като моделите дизайнерски мебели от серията MELT на Tom Dixon. В комбинация с няколко вази с красиви цветя, осветителни тела и красиви пердета, основата на вашия класически интериор е вече готова!

Класическият и елегантен интериорен дизайн обича мебели с изчистени линии

Цветово съчетание за класически интериор

Микс от традиция и иновативност

Оставете коментар

X