Търсене

Нашите топ 10 предложения за януари

Топ 10 януари 10 - тигър

Нашите топ 10 предложения за януари

2022 – годината на тигъра е вече тук! За една щастлива, здрава, красива и успешна 2022 година, ние от екипа на Elegant Living сме подготвили за вас нашите любими попълнения за вашия елегантен интериор!

 

Декорация ZODIAQUE TIGER 2022 CLEAR BACCARAT

Неслучайно отбелязахме, че 2022 година е годината на тигъра. Baccarat празнува китайската нова година и годината на тигъра с бляскавото творение на Allison Hawkes. Тази кристална декорация ще се превърне в прекрасен подарък за всеки, който носи този неукротим и харизматичен зодиакален знак.

 

Рамка за снимка Heart 8×10

Топ 10 януари 6 - Рамка за снимка Heart 8x10

Топ 10 януари – Рамка за снимка Heart 8×10

Дизайнерската рамка за снимка от колекцията на Michael Aram е изградена около простия, но толкова универсален и ясно отличим символ на любовта, приятелството и грижата – сърцето! Формата на сърцето предизвиква мигновени реакции у всички нас и носи смисъл, който се променя според намерението на даряващия и на получателя. Всяка рамка за снимка е уникална, защото е ръчно изкована и изрязана. Елементите, които украсяват всяка една рамка за снимка носят индивидуалност, точно както нашите емоции и изразът на любовта са различни от човек на човек!

 

Поставка за вино Anemone

Топ 10 януари 1 - поставка

Топ 10 януари – поставка за вино Anemone

Ако следите нашите предложения всеки месец, то тогава веднага ще познаете колекцията Anemone на Michael Aram, която присъстваше и миналия месец, но като център за маса. Поставката за вино е изработена от комбинация между камък и метал, и е декорирана с нежните цветове на съсънката. Самият дизайнер споделя, че той открива много красота и изящество в това растение. Извитите стъбла и ярките цветове са изключително женствени, много примамливи и загадъчни.

Комплект за кафе BLACK ORCHID DEMITASSE SET

Топ 10 януари 2 - сервиз

Топ 10 януари – Комплект за кафе BLACK ORCHID DEMITASSE SET

Изработен от фин порцелан, този комплект за кафе е част от колекцията Black Orchid на Michael Aram. Тя е вдъхновена от семплата красота на орхидеята, както и богатата атмосфера на висшата мода – поразително семпла, но изпълнена с безброй фини детайли. Комплектът за кафе, както и цялата колекция Black Orchid, носят в себе си почти готическо усещане, като тъмната, кадифена атмосфера на луксозна вечер.

 

Ваза COSMIC DINER STARMAN SELETTI

Топ 10 януари 4 - космонавт

Топ 10 януари – Ваза COSMIC DINER STARMAN SELETTI

За любителите на нестандартните, но функционални декорации в дома, които имат афинитет към звездите и тайните на необятния космос, този космонавт ще се превърне в невероятен подарък. Вазата е част от колекцията на Diesel Living и Seletti и гарантирано ще добави малко извънземен блясък в дома ви!

 

 

Ваза CANOPIE PEPA SELETTI

Топ 10 януари 3 - вази

Топ 10 януари – Ваза CANOPIE PEPA SELETTI

Отново сме на тема вази, марката отново е Seletti, а техният отличителен почерк и закачлив дизайн няма как да остане незабелязана. CANOPIE PEPA е част от колекция вази, които наподобяват любимите матрьошки, като всяка от тях има свой собствен характер и история. Колекцията CANOPIE определено е завършек на декорацията в дома ви, която ще бъде леко, закачливо намигване към гостите ви!

 

Чаши за вино CUTTINGS MULTICOLOUR

Топ 10 януари 5 - чаши

Топ 10 януари – Чаши за вино CUTTINGS MULTICOLOUR

Прекрасните, цветни, стъклени чаши от колекцията на Pols Potten определено ще се превърнат в чудесно допълнение на вашия интериор и колекцията прибори за хранене. Подходящи за сервиране на червено вино, тези своеобразни бокали ще донесат свежест на трапезата ви, като малки букети с пролетни, уханни цветя, специален дар за всеки гост.

 

Дъска за сирена и нож CAT & MOUSE LARGE

Топ 10 януари 8 - дъска

Топ 10 януари – Дъска за сирена и нож CAT & MOUSE LARGE

Тази уникална дъска за сирена с нож, изработена от гранит, никел и стомана, с ефектни позлатени елементи, е част от колекцията Flights of Fancy на Michael Aram. Това е серия от уникални предмети, които отдават почит на хумора в ежедневието ни. Независимо дали ще заложите на само едно или няколко от предложенията в колекцията, те гарантирано ще предизвикат у вас усещане за чар и фантазия!

 

Абажур EOS MEDIUM WHITE

Топ 10 януари 7 - Абажур EOS MEDIUM WHITE

Топ 10 януари – Абажур EOS MEDIUM WHITE

Усещане за лекота, фееричност и безтегловност – абажурите EOS са изработени от гъши пера и ще осигурят на помещението мека и топла светлина, като едновременно с това добавят изискан и елегантен щрих на всеки интериор. EOS черпи своята сила и хипнотизираща красота от земните тонове на скандинавския пейзаж, а хармоничната и неутрална цветова палитра ще създаде във всяко помещение топло и приветливо усещане!

 

Табуретка TAM TAM LIGHT PINK

Топ 10 януари 9 - Табуретка TAM TAM LIGHT PINK

Топ 10 януари – Табуретка TAM TAM LIGHT PINK

Изчистеният, закачлив и интересен дизайн на продуктите на Pols Potten е това, което прави табуретката TAM TAM толкова забавна и предпочитана от редица домове и бизнеси. Точно тези качества правят продуктите на Pols Potten подходящи за всеки интериор, навсякъде по света. Не пропускайте да я разгледате онлайн или на живо в нашия шоурум!

Разгледайте всички наши предложения за декорации за дома!

 

 

Декорация ZODIAQUE TIGER 2022 CLEAR BACCARAT

Рамка за снимка Heart 8×10

Поставка за вино Anemone

Комплект за кафе BLACK ORCHID DEMITASSE SET

Ваза COSMIC DINER STARMAN SELETTI

Ваза CANOPIE PEPA SELETTI

Чаши за вино CUTTINGS MULTICOLOUR

Дъска за сирена и нож CAT & MOUSE LARGE

Абажур EOS MEDIUM WHITE

Табуретка TAM TAM LIGHT PINK

X