Търсене

Нашите топ 10 продукта за месец февруари

топ 10 за февруари 4 - рамка

Нашите топ 10 продукта за месец февруари

Месецът на любовта и виното, предшественикът на приближаващата пролет – февруари е най-късият месец от годината, а е изпълнен с толкова много емоции и преживявания! За вашия специален февруари ние сме подбрали нашата специална селекция от елегантни продукти за вашия интериор.

 

Рамка за снимка Love Bird

Няма как да не отбележим празника на любовта с прекрасната рамка за снимка Love Bird на Michael Aram. На нея нежно са кацнали две птици, които почти са се сгушили една в друга. Изберете рамката за снимка и направете мил и впечатляващ подарък за Свети Валентин или 8-ми март на вашата половинка!

 

Кошница за хляб и съд за печене и сервиране от колекцията Olive Branch

топ 10 за февруари 3 - кошница за хляб

топ 10 за февруари – Olive Branch


топ 10 за февруари 6 - съд за печене

топ 10 за февруари – съд за печене Olive Branch

Вдъхновена от добре познатия символ – маслиновата клонка, колекцията Olive Branch на Michael Aram ще ви впечатли с поразителната си простота, изработена с изключително майсторство и внимание към детайла. Маслиновата клонка има много важен смисъл за дизайнера, символизирайки едновременно мира и победата. Подарете красива кошница за хляб или съд за печене и сервиране от колекцията Olive Branch и внесете в дома си една малка и вълшебна маслинова горичка!

 

 

Комплект чаши Château Baccarat Degustation

топ 10 за февруари 1 - чаши

топ 10 за февруари – Château Baccarat Degustation

Кристалните чаши на Baccarat са добре познати по целия свят и са задължителен елемент от всеки един елегантен дом. Изберете комплекта чаши за дегустация, в който ще откриете чаша за шампанско, две чаши за вино, както и ниска чаша за по-силни спиртни напитки. Окомплектовани в красивата, емблематична червена кутия те ще се превърнат в прекрасен подарък за всеки повод!

 

топ 10 за февруари 7 - Купа Swing M Baccarat

топ 10 за февруари – Купа Swing M Baccarat

Купа Swing M Baccarat

Със своя модерен и изчистен дизайн, който създава почти хипнотични светлинни ефекти, колекцията прибори за масата Swing на Baccarat ще вдъхне живот на масата ви. Перфектен подарък за хората, които обичат да се наслаждават на брънч, споделен с приятели и близки!

 

 

Книга Занзибар

топ 10 за февруари 9 - книга

топ 10 за февруари – книга Занзибар

Недалеч от бреговете на Източна Африка, в Индийския океан, се намира архипелага, познат още като Занзибар. Историята му започва преди 10 милиона години, когато островът Пембра се отделя от континенталната част на Африка и след това, само преди 10 хиляди години, го е последвал и остров Унгуджа – така започва и легендата за Занзибар. Книгата Занзибар ще ви запознае с магическия остров с помощта на красиви фотографии с висока резолюция и страхотни детайли!

 

топ 10 за февруари 8 - табуретка

топ 10 за февруари – TAM TAM Coral Red

Табуретка TAM TAM Coral Red

Този иновативен и закачлив дизайн на табуретките на Pols Potten ще ви впечатли и ще се превърне в любима част от интериора на дома ви. Подходящи като декорация или функционален елемент от помещението, ние ви предлагаме една стилна концепция за пространствата и ви каним да забравите нормалното!

 

Пендант Globe Copper

топ 10 за февруари 5 - пендант

топ 10 за февруари – Пендант Globe Copper

Красивият, сферичен пендант на Tom Dixon ще превърне интериора на всяко помещение в изтънчено и елегантно пространство, обзаведено и декорирано с много стил и внимание. Сферичното кълбо е огледално и през деня отразява слънчевата светлина в цялата стая, а вечер, когато включите пенданта, той ще разкрие пред вас множество отражения от вграденото LED осветление.

 

топ 10 за февруари 2 - съд за лед

топ 10 за февруари – Plum Ice Bucket

Съд и щипка за лед Plum Ice Bucket

Интересен, нестандартен и впечатляващ – този съд за лед ще разчупи представите ви за нормалното и ще ви помогне да пренапишете културата на коктейла. Фината комбинация от неръждаема стомана и стъкло, скулптурната функционалност на съда и детайлите на ръчната изработка са само част от причините да изберете съд за лед Plum Ice Bucket за вашия дом или за подарък! Допълнете комплекта с подходящата щипка за лед от серията Plum, изработена от неръждаема стомана с медно покритие.

Разгледайте още предложение за луксозни мебели!

 

Рамка за снимка Love Bird

Кошница за хляб и съд за печене и сервиране от колекцията Olive Branch

Комплект чаши Château Baccarat Degustation

Купа Swing M Baccarat

Книга Занзибар

Табуретка TAM TAM Coral Red

Пендант Globe Copper

Съд и щипка за лед Plum Ice Bucket

X