Търсене

Нашите топ 10 продукта за месец март

Топ 10 за март 6 - пеперуди

Нашите топ 10 продукта за месец март

Пристигна и дългоочакваният месец март – изпълнен с много емоция, любов, в рамките на следващите 31 дни посрещаме международния празник на жената, както и началото на астрономическата пролет. За един уютен и красив месец март сме ви подготвили селекция от елегантни продукти, които да внесат свежест и настроение във вашия дом!

 

Декорация PAPILLON LUCKY BUTTERFLY IRIDESCENT CLEAR BACCARAT

Пеперудата има своето запазено място в културите по света. Много хора виждат метаморфозата ѝ като символ на вечен живот, прераждане и реинкарнация. В гръцката и римската митология пеперудата се е смятала за символ на безсмъртната душа, а в далечен Китай пеперудите са символ на щастие и късмет. Независимо в коя част на света се намирате, пеперудите са разпознаваем символ на промяната, красотата и свободата. Точно тези три послания са прекрасно уловени от майсторите на кристала в Baccarat. Цветовете на пеперудите нежно се променят в танц със светлината, красотата им е почертана от изящната ръчна изработка, а щом погледнете декорацията, ще си представите как политате с лекота на перце! По дизайн на Evelyne Julienne, това очарователно създание се предлага в най-различни цветове.

 

Свещ MAGNOLIA

Топ 10 за март 4 - свещ

Топ 10 за март – Свещ MAGNOLIA

Ароматите за дома от колекцията на Michael Aram са леки, ефирни и доста универсални, като едновременно с това са темпераментни и сложни. Ароматите за дома черпят вдъхновението си от същите органични мотиви, които направиха създателя им толкова известен по целия свят. MAGNOLIA е изключително красива свещ, дори когато не е запалена. Ароматът и напомня за пищни градини и горещи летни дни, напоени с омайващия аромат на великолепните дървета. Бялата магнолия в комбинация с нюанси на иланг иланг и мед, и дълбоки воднисти зелени аромати, съставят центъра на аромата, като нотките, които се усещат приятно във въздуха, са от мускус и букет подправки.

 

Топ 10 за март 9 - Скулптура THE MUSES LARGE

Топ 10 за март – Скулптура THE MUSES LARGE

Скулптура THE MUSES LARGE

Изключително изчистени, елегантни и много стилни, скулптурите от серията The Muses, дизайн на белгийския скулптор Renaat Ramon ще се превърнат в прекрасна декорация на дома или офиса. Вдъхновението за скулптурите идва от гръцката митология – това са дъщерите на Зевс и Мнемозина. В древните митове и легенди, музите са били покровители на литературата, науката и изкуствата. Фината женственост и контрастът между остри и плавни линии правят тези фигурки възхитителни и привличащи вниманието предмети на изкуството.

 

Книга DIAMONDS: DIAMOND STORIES

Топ 10 за март 3 - книга diamonds

Топ 10 за март – Книга DIAMONDS: DIAMOND STORIES

Целувка по ръката може и да е много чаровно, но диамантите са най-добрите приятели на жените! В миналото запазени само за известните и влиятелни личности по света, днес диамантите са много по-достъпни, но все толкова високо ценени. Научете повече за новият начин за изразяване на лукса, който се пише от младите и креативни бижутери, като Sabyasachi, Messika, Anita Ko, Boucheron и Fernando Jorge с албума/книга DIAMONDS: DIAMOND STORIES.

 

Топ 10 за март 1 - книга zuhair

Топ 10 за март – книга Zuhair Murad

Книга ZUHAIR MURAD

За любителите на модата, тази книга ще се превърне в много повече от декорация. Събрала над 500 илюстрации, книгата е посветена на модната колекция на Zuhair Murad, която е обичана от стотици звезди по целия свят. Ще се потопите в света на стотици часове внимателно бродиране на кристали и мъниста, инкорпорирането на фина дантела и създаването на спиращи дъха произведения на изкуството!

 

Чаши PUCK COUPE X 2 TOM DIXON

Топ 10 за март 7 - чаши

Топ 10 за март – Чаши PUCK COUPE X 2 TOM DIXON

Независимо дали имате обособена зона, като бар, или просто обичате да се наслаждавате на коктейл след дългия работен ден, чашите PUCK COUPE на TOM DIXON са създадени за вас. Използвайки основните и изчистени геометрични форми, като овали и цилиндри, колекцията е впечатляваща в дома, както и в професионална среда. Заедно с професионални бармани, Tom Dixon създава перфектната чаша за съвременния коктейл, без излишни и несъществени детайли и орнаменти. Сетът се предлага с 2 чаши, за да споделите любимия си коктейл с приятна компания.

 

Топ 10 за март 5 - Чаша за чай I-WARES I-TEA YELLOW SELETTI

Топ 10 за март – Чаша за чай I-WARES I-TEA YELLOW SELETTI

Чаша за чай I-WARES I-TEA YELLOW SELETTI

Изключително фините орнаменти напомнят за бароков таван в един пищен и луксозен замък. Изработена от фин порцелан, тази чаша за чай ще предизвика вълнение всеки път, щом я погледнете, и ще ви подтиква да се наслаждавате по-често на малките моменти. Белият дизайн на порцелана контрастира ефектно с жълтата дръжка, която ще внесе цвят и настроение и в мрачните, дъждовни дни!

 

Чайник I-WARES I-TEAPOT GOLD SELETTI

Топ 10 за март 8 - Чайник I-WARES I-TEAPOT GOLD SELETTI

Топ 10 за март – Чайник I-WARES I-TEAPOT GOLD SELETTI

Част от колекцията I-WARES, чайникът си прилича с останалите елементи по фината изработка, богата орнаментация и изключителен дизайн. Но, едновременно с това, се отличава от всичко останало с характерната си златна дръжка. Блестящ и елегантен, новият акцент в златно придава на колекцията нов и изискан живот.

 

Топ 10 за март 10 - Комплект вази ROMAN SUNSET SET 4

Топ 10 за март – Комплект вази ROMAN SUNSET SET 4

Комплект вази ROMAN SUNSET SET 4

В месеца на настъпващата пролет, няма как да не ви подготвим комплект вази, в които да поставите свежи, пролетни цветя. Колекцията е подходяща за любителите на матовия завършек, пастелните цветове и изчистения, но интересен дизайн. Интересното е, че вазите ROMAN SUNSET SET 4 напомнят за керамика, но са изработени от желязо. Комплектът е подходящ за всеки дом, като разнообразните цветове ще ви позволят да изберете най-добрата ваза за всяка стая!

 

Помощна маса CRANE GOLD DUTCHBONE

Топ 10 за март 2 - маса

Топ 10 за март – Помощна маса CRANE GOLD DUTCHBONE

Интересен, модерен, изчистен, но много интригуващ дизайн, който лесно може да се впише в интериора на всяко пространство – това са само няколко от начините, по които можем да опишем помощната маса CRANE GOLD DUTCHBONE. В различните култури жеравът е символ на красотата, хармонията и грациозността. Жеравът и неговият символизъм ни напомнят за необходимостта от баланс и хармония в живота ни с околните – толкова необходими в днешното забързано и хаотично ежедневие.  Размерите на помощната маса CRANE са идеални, за да може малките удоволствия да са на една ръка разстояние: например чаша хубаво вино и любимата ви книга!

 

Освен нашите предложения за март, в Elegant Living ще откриете още много за вашия елегантен и модерен дом! Разгледайте нашата колекция луксозни мебели, декорации за дома и много други още днес!

 

Декорация PAPILLON LUCKY BUTTERFLY IRIDESCENT CLEAR BACCARAT

Свещ MAGNOLIA

Скулптура THE MUSES LARGE

Книга DIAMONDS: DIAMOND STORIES

Книга ZUHAIR MURAD

Чаши PUCK COUPE X 2 TOM DIXON

Чаша за чай I-WARES I-TEA YELLOW SELETTI

Чайник I-WARES I-TEAPOT GOLD SELETTI

Комплект вази ROMAN SUNSET SET 4

Помощна маса CRANE GOLD DUTCHBONE

X