Търсене

Нашите топ 10 за септември

Класически интериор 2 - стол

Нашите топ 10 за септември

Септември бележи краят на любимото лято и настъпването на красивата, златна есен. Есента за много хора е ново начало, макар да са последните месеци на топлина, които ни очакват преди зимата. Красивите, падащи листа ни вдъхновиха да подберем нашите топ 10 предложения за месеца, с които да направим класическият интериор на дома ви още по-красив и уютен.

Стол LUNAR

Всеки модерен или класически интериор се нуждае от удобни столове за сядане около трапезата, на острова в кухнята или в кабинета. Нашето предложение за септември е именно стол LUNAR в 2 нюанса – VELVET OCHRE DUTCHBONE, който е тапициран в плат, с усещане на кадифе, в цвят красива тъмна охра и TAUPE DUTCHBONE, който е от тъкана материя в светло сиво. Столът Lunar на марката Dutchbone ви предоставя отлична опора, със своята тясна, стабилна облегалка. Изберете най-подходящия цвят за вашия модерен или класически интериор.

Elegant Living Нашите топ 10 за септември
Класическият интериор с осветителното тяло Пендант MELT

Пендант MELT

Екстравагантното, модерно и изключително интересно осветително тяло от колекцията MELT на TOM DIXON е подходящ елемент за всеки класически интериор. Начинът, по който светлината се пречупва в пенданта създава усещането за топящо се стъкло, което хвърля мека и приятна светлина в помещението. Моделите пенданти от колекцията са полупрозрачни, когато се използват и стават с огледална повърхност, когато са изключени. Определено пендант от колекцията MELT – интериорно осветление ще бъде интересен и много подходящ елемент за вашия класически интериор.

Elegant Living Нашите топ 10 за септември
Конзолна маса VOLAN DUTCHBONE за класически интериор

Конзолна маса VOLAN DUTCHBONE

В нашата статия за трендовете на тази година във всекидневната споменахме добавянето на текстури и тактилни усещания в класическия интериор. Не случайно сме избрали и конзолната маса VOLAN като едно от нашите любими предложения за месеца. Това произведение на изкуството е изработено изцяло ръчно в Индия от квалифицирани занаятчии. Конзолната маса може да се впише във всеки класически интериор като помощна маса или като бюро, ако разполагате с ограничено пространство.

Elegant Living Нашите топ 10 за септември
Класически интериор с лампа Balloons

Лампа Balloons

Пренесете свободата на полета в класическия интериор на вашия дом с лампа от колекцията Balloons. Те се предлагат в 3 различни размера, които създават цялостно преживяване, когато се разположат в едно и също помещение. Всеки гост ще се впечатли от този акцент във вашия класически интериор заради ръчната изработка и елегантния дизайн, независимо дали ги вижда през нощта или през деня, когато не се използват. Уголемените пропорции съчетани с пресованите метални рефлектори са основния акцент на цялата колекция на Brokis.

В нашите топ 10 за септември за вашия класически интериор ще откриете още и разнообразие от изумителни подноси от колекцията Linear Flow, купи и аксесоари за сервиране от колекцията Palm на Michael Aram, както и закачливите декорации на Pols Potten от серията Prickle. Не пропускайте да ги разгледате още днес.

Стол LUNAR

Пендант MELT

Конзолна маса VOLAN DUTCHBONE

Лампа Balloons

Оставете коментар

X