Търсене

Нашите топ 5 за Октомври

Луксозен интериор 1 - пендант

Нашите топ 5 за Октомври

Есента е вече тук, макар и по-студена и мрачна от очакваното. Това ни накара отново да оценим комфорта и топлината на дома ни, които ни чакат след края на дългия работен ден. Екипът на Elegant Living събра за вас нашите топ 5 предложения за Октомври за вашия луксозен интериор. Направете промяна, която да ви кара да се чувствате уютно всеки път, щом прекрачите прага на стаята!

Пендант SPRING от TOM DIXON

За да постигнете зашеметяващ, луксозен интериор не са ви нужни толкова много неща. Особено ако изберете толкова ефектен и впечатляващ пендант, като предложението на Tom Dixon. Изработен от гъвкави стоманени ленти, аранжирани около специално разработен LED диск, този пендант ще даде на вашия луксозен интериор необходимото количество светлина, образуваща ефектни силуети. Ще откриете пенданта Spring в два варианта – с бяло или месингово покритие и в три размера в ширина.

Elegant Living Нашите топ 5 за Октомври луксозен интериор
Луксозен интериор – Диван Summer 3 Seater

Диван Summer 3 Seater

Може и навън листата да пожълтяват и да падат, дъждът да разхлажда земята и слънцето да се мъчи да пробие през гъстите облаци, но за всички любители на безкрайното лято диванът Summer ще сбъдне Вашите мечти и ще се превърне в любимата част от вашия луксозен интериор. Просто се отпуснете на удобните възглавници и забравете за времето навън. Диванът получава името си Summer кръстен на соления летен бриз и бързо ще спечели място в сърцето ви!

Elegant Living Нашите топ 5 за Октомври луксозен интериор
Луксозен интериор – Съд BUTTERFLY GINKGO CASSEROLE

Съд за печене и сервиране BUTTERFLY GINKGO CASSEROLE

Може би свързваме есента с аромата на печена тиква или просто обичаме да си похапваме сладки и солени изкушения. Този уникален съд за печене е отлично функционално допълнение на Вашия луксозен интериор. Дизайнерът Майкъл Арам създава цяла колекция прибори за хранене и готвене, вдъхновени от дървото гинко билоба, което много му напомня за пеперуди. Тази невероятна комбинация между нежността на порцелана и здравината на месинга гарантирано ще впечатли семейството и приятелите ви всеки път, щом поднесете ястието в него.

Elegant Living Нашите топ 5 за Октомври луксозен интериор
Луксозен интериор – килим Rugged

Килим Rugged

Всеки луксозен интериор се нуждае от килим, особено през студените месеци от годината. Избрахме за вас именно този модел килим, защото той е олицетворението на прехода от старо към ново. Класическият дизайн, добре познат от много години, се прокрадва в луксозния интериор по нов, модерен и ефектен начин. Открийте го в 3 различни цветови предложения – океанско синьо, тъмно сиво/черно, както и светло сиво/бяло.

Elegant Living Нашите топ 5 за Октомври луксозен интериор
Луксозен интериор – ваза FAJEN ZUIVER

Ваза FAJEN ZUIVER

Никой луксозен интериор не е завършен без ефектна ваза, пълна с благоуханни, сезонни цветя. Предложението ни за месец октомври е тази прекрасна ваза в бял и черен мрамор с уникална шарка и здравина, с които керамиката не може да се сравнява. Тази ваза е не само прекрасно допълнение към вашия луксозен интериор, но и дългосрочна инвестиция, която ще ви служи вярно, запазвайки съвършения си външен вид дори при непрестанна употреба!

Разгледайте още предложения за луксозни мебели!

Пендант SPRING от TOM DIXON

Диван Summer 3 Seater

Съд за печене и сервиране BUTTERFLY GINKGO CASSEROLE

Килим Rugged

Ваза FAJEN ZUIVER

Оставете коментар

X