Търсене

Празнично настроение всеки ден с колекцията Memory

Настроение с колекцията memory

Празнично настроение всеки ден с колекцията Memory

Има ли нещо, което винаги свързваме с празници, хубави поводи и приповдигнато настроение? Да – балоните! Те винаги ни носят радост и са там в най-специалните моменти за нас и нашите близки – неслучайно рожден ден, сватба, кръщене и всяко друго парти не минават без балони!

Настроение с колекцията memory 1

Настроение с колекцията memory – АПЛИК ЗА СТЕНА MEMORY LARGE GREY MATTE

 

Ние имаме свежа идея – празнувайте живота всеки ден, като поканите в дома си част от колекцията Memory на чешкия премиум бранд BROKIS, който отдавна се е доказал на световния пазар със своите иновативни осветителни тела!

 

Колекцията неслучайно е наречена Memory тъй като ни връща към любимите спомени от детството и към всички онези безценни празници, които сме споделили със семейството и близките си! Е, създайте си нови спомени и емоции с аплик за стена MEMORY LARGE GREY MATTE.

 

Без съмнение тази реалистична колекция ще ви потопи в приказен и празничен свят, защото е изпипана до съвършенство, с особено внимание към всеки детайл – висящата връв, която имат балоните тук отново присъства и всъщност има и практично приложение – служи за включване и изключване на лампата.

 

Комбинирайте лампите по ваш вкус

 

Настроение с колекцията memory 2

Настроение с колекцията memory – АПЛИК ЗА ТАВАН MEMORY MEDIUM RED MATTE

Колекцията Memory включва лампи за стена и за таван в три размера и в различни цветове – можете да ги комбинирате както поискате, за да създадете своя собствена приказка в дома си!

 

Вариантите са таван са също толкова впечатляващи и създават усещането на балон с хелий, който небрежно се е издигнал до тавана!

 

Един от тях е апликът за таван MEMORY MEDIUM RED MATTE – в ярък червен цвят, който носи още повече настроение и освен това е забележителен акцент в интериора. Ако го сложите в коридора например – вашите гости ще усещат празнична нотка още с влизането в дома ви!

 

Обърнете внимание, че аплиците от колекцията се предлагат без електрическа крушка.

 

Разгледайте повече от нашите луксозни осветителни тела.

 

Комбинирайте лампите по ваш вкус

X