Търсене

Непреходна елегантност и функционалност от Еlegant Living

Непреходна елегантност и функционалност от Elegant Living 3

Непреходна елегантност и функционалност от Еlegant Living

Непреходна елегантност и функционалност от Elegant Living 2

Непреходна елегантност и функционалност от Elegant Living – Маса за кафе VENEXIA Ø 60 H48 ETHIMO

Какво е една перфектна сутрин в градината без чаша ароматно кафе? Точно затова масичката за кафе е сред задължителните елементи за уют и функционалност на това пространство. Колекцията Venexia носи непреходната елегантност на мебелите от края на 19 век. Масата за кафе VENEXIA Ø 60 H48 ETHIMO е с изчистен дизайн и хармонично заоблени форми. Идеална компания за сутрешно кафе, а защо не и за вечерни коктейли и сладки приказки под открито небе, докато се наслаждавате на залеза и лекия пролетен бриз.

Отпуснете се в приказния шезлонг SENJA TRIBU

Непреходна елегантност и функционалност от Elegant Living 1

Непреходна елегантност и функционалност от Elegant Living – Шезлонгът SENJA TRIBU

Когато чуем перфектна и пълноценна почивка, веднага си представяме да се отпуснем на шезлонга край плажа с книга в ръка и сламена шапка, под галещите слънчеви лъчи. А защо да не си подарим същото комфортно изживяване край басейна в двора, в градината на дома си, или пък дори на терасата, ако пространство го позволява. Шезлонгът SENJA TRIBU ще ви гарантира луксозно усещане и удобство, за което мечтаете. С големи меки възглавници, на които с удоволствие ще се отпуснете. Необходима ви е само една  помощна маса, за да оставите всичко необходимо на една ръка разстояние.  Изпълнение от изключително висок клас, този шезлонг е не само удобен, но и изключително издръжлив във времето.

Диван VENEXIA ETHIMO – сърцето на всяка градина

Непреходна елегантност и функционалност от Elegant Living 4

Непреходна елегантност и функционалност от Elegant Living – Диван VENEXIA ETHIMO

Да си дойдем на думата! Диванът е сърцето на всяка уютна градина. За сладки приказки и смях с приятели или пък просто да се отпуснете със семейството след дълъг работен ден. Диванът е мебел, в която си струва да инвестирате и да го подберете с особено внимание, защото вие и вашите близки без съмнение ще прекарвате най-много време именно там.
Диванът VENEXIA ETHIMO е точно такъв, какъвто сте си го представяли в мечтите си – стилен дизайн, удобство и мекота, на които без притеснение може да се наслаждавате на открито. Приятна почивка! С колекцията на VENEXIA със сигурност ще бъде такава.

Разгледайте още пресложения за луксозни градински мебели.

Отпуснете се в приказния шезлонг SENJA TRIBU

Диван VENEXIA ETHIMO – сърцето на всяка градина

X