Търсене

Нов сезон – нов аромат. Внесете пролетта в дома си

Нов аромат 3 - корица

Нов сезон – нов аромат. Внесете пролетта в дома си

Всеки сезон си има свое ухание. А пролетта ухае на свежест и ново начало. Природата започва да се събужда, слънцето все по-често да се показва, дърветата обличат бални рокли и настроението ни се подобрява. Не, това не картина от филм. Това са мислите препускащи в главата ни, щом стане дума за свежите аромати от следващите редове. Открийте ги с нас и внесете пролетта в дома си.

Свещ LEMONWOOD от Michael Aram

Нов аромат – свещ от колекцията Lemonwood

Тази свещ от колекцията Lemonwood е свежестта, от която се нуждае всяко ново начало. Вдъхновена от едно пътуване до Соренто, тя събира в себе си емоциите и заряда на малкото южно италианско градче. Нежните нотки на липа, кипарис и градински чай допълват аромата, правейки го още по-наситен и освежаващ. Елегантна изработка с типичния органичен мотив, подчертаващ стила на Michael Aram, ще внесе игрив нюанс в дневната ви. Освен това, енергизиращият цитрусов аромат е по-подходящ за местата, на които се нуждаете от бистър ум и подобрена концентрация. Преобразете дневната или офиса в безкрайна лимонова градина от Соренто и се наслаждавайте на ефирна свежест всеки ден.

 

Дифузер Decor Mountain от CULTI

Нов аромат 1 - дифузер

Нов аромат – Дифузер Decor Mountain Culti

Когато става дума за пролетта, не можем да не споменем разходка сред природата. Събудила се след зимния сън, тя предлага истинско пиршество за сетивата ни. Пъстрите картини и благоуханните аромати на свежи треви, примесени с цъфнали дръвчета, са истински дар от нея. Ние от Elegant Living знаем, че в забързаното ежедневие трудно се намира достатъчно време за разходки, затова пък, природата може да се разходи из вашия дом. Италианският бранд Culti определено знае как да постигне тази цел по най-добрия начин. Дифузер Decor Mountain Culti ще ви пренесе сред свежестта на планината с всяко влизане в стаята. Скулптурните квадратни бутилки са изработени от двойно тъмно кафяво стъкло, което прави визията им изчистена и елегантна. Колекцията Decor е предвидена да допълни интериора на всеки дом, ставайки част от декора за тъмните мебели или контрастен акцент за светлите. И в двата случая ще изглежда повече от стилно. Ратановите пръчици ще разпръскват свежестта на кедрово дърво, ветивер, кардамон и лабданум, придавайки плътен и запомнящ се аромат на помещението.

 

Ароматни гранули Tessuto от CULTI

Нов аромат – гранули Tessuto от Culti

Пролетта не може без цветя. Ароматните гранули Tessuto от Culti са свежото и нестандартно предложение, което ще ви очарова. Деликатната и нежна смесица от бял мускус, жасмин, листа от касис и цвят от памук придават един наистина лек и ефирен аромат на дома. Ароматните гранули в удобната бутилка са изключително практични. Можете да ги дозирате за затворени пространства и мебели или да ги вземете със себе си, когато пътувате. Докоснете се до уханието на природата край езерото Комо и внесете пролетта в дома си.

Открийте магията на пролетните аромати за дома сред предложенията на сайта ни, преобразявайки атмосферата в дома си.

Свещ LEMONWOOD от Michael Aram

Дифузер Decor Mountain от CULTI

Ароматни гранули Tessuto от CULTI

X