Търсене

Огледалце, огледалце на стената….

Огледало за стената

Огледалце, огледалце на стената….

„Огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива на земята?“ – попитала злата кралица от неостаряващата приказка за Снежанка. Ако искате вие да сте най-красивата или пък вашият дом да се превърне в красиво място, достойно за сюжет от приказките, изберете подходящо огледало, което веднага ще промени атмосферата!

Огледало за стената 1

Огледало за стената – ОГЛЕДАЛО TETRIS SELETTI

В прецизната селекция на Elegant Living ще намерите огледала от най-висок клас, които ще удовлетворят и най-изискания вкус. Според някои поверия огледалото е портал към друг – е, с нашите предложения ще ви пренесем в свят на лукс, изящество и красота, изпипана до най-малкия детайл!

Неслучайно започнахме с цитат от „Снежанка“, защото първото ни предложение ще ви пренесе директно в света на приказките!

Огледалото TETRIS SELETTI е нестандартно и изящно! То изглежда сякаш се движи, а ако се оставим на въображението си, се сещаме за онзи момент от приказките, в който героите преминават през огледалото и се озовават във вълшебен свят!

Е, ако заложите на това изключително предложение от луксозния италиански бранд SELETTI – вълшебният свят ще се пренесе във вашия дом.

Това огледалото ще бъде акцент в интериора, който със сигурност няма как да остане незабелязан! Съвсем не е нещо, което се среща всеки ден!

Масивната златна рамка също е като излязла от приказките, но огледалото е не само красиво, а и удобно! С височина 90 сантиметра, то е достатъчно голямо, за да се огледате в целия си блясък!

 

Подарък, който разтапя сърцата

 

Огледало за стената 2

Огледало за стената – РАМКА ЗА СНИМКА MELTED HEART GOLD SELETTI

И докато сме на златна вълна, представяме ви още едно изключително предложение от луксозния италиански бранд SELETTI, което ще ни изненада с практично двойно приложение.  Рамката за снимка MELTED HEART GOLD SELETTI може да се използва освен като рамка и като огледало!

 

Тя ще внесе много уют и хармония в дома ви, защото ни носи препратка едновременно към две неща, незаменими за всеки – любов и шоколад! Неслучайно артикулът е наречен „Разтопени сърца“ – защото ни напомня на изящна фигура от шоколад, която се топи! А формата на сърце я прави перфектен подарък за вашата половинка или за друг близък, когото обичате – със сигурност ще разтопите сърцето му!

 

Разгледайте предложенията ни за оригинални подаръци.

 

Подарък, който разтапя сърцата

 

X