Търсене

Осветителните тела на 2022 година

Осветителни тела 2022 1 - корица

Осветителните тела на 2022 година

Макар и осветлението да е от изключително значение за всяко помещение, често, то остава пренебрегнато за сметка на декорацията и обзавеждането на стаята. За да постигнете хармоничен интериор без да правите компромиси с осветеността на помещението или вашия личен стил, подбирането на осветителни тела е много важна стъпка от обзавеждането на вашия дом. Ето и кои са тенденциите в осветителните тела за 2022 година – годината на тигъра!

 

Обемни полилеи, които да се превърнат в център на вниманието

Осветителни тела 2022 4 -

Осветителни тела 2022 – MOOOI.

Независимо дали търсите да обновите малко визията на стаята или тепърва ще обзавеждате дома си, тази година обемните полилеи са много актуални! Ако търсите нещо модерно и изчистено, което лесно да се впише в интериора, но бързо да се превърне в център на вниманието, то тогава разгледайте полилеите на бранда MOOOI. Независимо дали ще предпочетете кръглия полилей Hubble Bubble в прозрачен или заскрежен вариант, Tinkering във версия със 7 или 12 LED светлинни източника. За феновете на Tom Dixon можете да си направите красива аранжировка от пенданти от колекцията Melt, а за любителите на скулптурните форми, полилеят Atlantis на Terzani ще бъде перфектно допълнение към интериора ви.

 

Изчистен дизайн пенданти

Осветителни тела 2022 3 -

Осветителни тела 2022 – Flock of Light

За разлика от обемните полилеи, тази година са на мода изчистените и класически пенданти. Опростената визия, която получавате с тях, е доста освежаваща от натрупаното и забързано ежедневие и може да е промяната, която много от вас търсят тази година. В нашата селекция ще откриете много пенданти в този стил – като Archer от бранда Dutchbone, който представлява зашеметяваща комбинация от месингов абажур и черна метална клетка. Пендантите от колекцията Crystal Bulb на Lee Brom определено са страхотно решение – комбинацията между кристал и стомана, между индустриалните влияния с декоративни качества ще се впишат лесно във всеки интериор. Няма как да не споменем и класическите пенданти Beat Tall на Tom Dixon, изработени от месинг и вдъхновени от простата на месинговите съдове за приготвяне на храна в Индия.

 

Нежно и почти незабележимо осветление

Осветителни тела 2022 2 - абажур EOS от бранда Umage-

Осветителни тела 2022 – абажур EOS от Umage

Дизайнерите много добре знаят, че не всеки човек обича големи полилеи, а и не всяко помещение позволява поставянето на такъв. Затова, на другия полюс е нежното, почти незабележимо осветление, което да се слива с помещението и цялостното усещане. Едно от любимите ни предложения за този стил осветление е флуидния дизайн на полилея Flock of light, който нежно ще блещука като светулки по тавана. За да постигнете мекота на светлината и да внесете изискан и елегантен щрих на вашия интериор, изберете абажур EOS от бранда Umage, който е изработен от естествени гъши пера.

 

Независимо какви са трендовете на годината, подбирайте осветителните тела за дома си така, че да подхождат на цялостното усещане и вашия стил. Разгледайте нашата колекция от интериорно осветителние и изберете още днес вашето ново осветление!

Обемни полилеи, които да се превърнат в център на вниманието

Изчистен дизайн пенданти

Нежно и почти незабележимо осветление

X