Търсене

Подгответе се за празниците с красиви луксозни свещници

Луксозни свещници 3 - корица

Подгответе се за празниците с красиви луксозни свещници

Свещите притежават магичната способност за секунди да превърнат всяко помещение в уют и всяко място – в дом. Огромното разнообразие от форми, размери, цветове, дизайни и аромати ги правят подходящи за всеки човек, независимо от неговите предпочитания. Избирайки луксозни свещници, които да съхраняват и подчертават красотата на огъня, вие ще трансформирате интериора си за секунди и ще му придадете фин и елегантен завършек. Независимо дали използвате свещи за ваше лично удоволствие или сте решили да декорирате масата за празника, дизайнът на луксозните свещници е от голямо значение.

Elegant Living Подгответе се за празниците с красиви луксозни свещници
Луксозни свещници – в зависимост от размера на свещите

При избора на луксозни свещници вземете под внимание вида свещи

Всеки интериор създава необходимостта от определен вид свещи. Различните форми, размери и цветове свещи ще допринесат за уникалния вид на всекидневната, трапезарията или при организиране на събитие. Специфичните луксозни свещници често са направени за да се използват с определен вид свещи. Така, например, имате луксозни свещници за чаени свещи, за конусовидни свещи или за блок свещи. Определянето на подходящия вид свещи и, съответно, луксозни свещници, зависи много от функцията, за която са предназначени. Дългите маси в трапезарията можете да украсите с класически луксозни свещници с една или няколко конусовидни свещи или да направите аранжировка с ниски свещи и други елементи. А на масичката във всекидневната можете да разположите красива аранжировка със самостоятелни ароматни свещи в стъклени контейнери, за по-лесно съхранение и използване.

Elegant Living Подгответе се за празниците с красиви луксозни свещници
Луксозни свещници – акцент в интериора

Определяне на подходящата големина луксозни свещници

Както споменахме вече, луксозните свещници може да се използват в разнообразни аранжировки в зависимост от ситуацията. Но при избора на правилната големина и форма луксозни свещници е важно да определите за какво точно ще ги използвате. Например, класическите големи луксозни свещници, които са предназначени за 4 или повече свещи, може да изглеждат великолепно, но да не са най-доброто решение за малка трапезна маса. Също така, прекалено високите луксозни свещници или цялостната височина на свещниците и свещта, пречат на хората да се виждат, особено ако са разположени един срещу друг. С колкото повече пространство разполагате в помещението, толкова по-големи луксозни свещници можете да поставите.

Вашия елегантен интериор се нуждае от красиви луксозни свещници, които да допълнят цялостната концепция с характер. Разгледайте луксозен свещник Orchid, който пресъздава красотата на разцъфналите цветя с помощта на солиден месинг. Изберете модерен и нестандартен луксозен свещник Spin от Tom Dixon, който има индустриална здравина и ви предлага безброй конфигурации за използването му. Или декорирайте дома си с класически свещник/ваза Pomegranate от колекцията на Michael Aram, вдъхновена от един от най-универсалните и древни символи в света!

Elegant Living Подгответе се за празниците с красиви луксозни свещници
Луксозни свещници – различна големина

При избора на луксозни свещници вземете под внимание вида свещи

Определяне на подходящата големина луксозни свещници

Оставете коментар

X