fbpx

Търсене

  • Нямате продукти в количката.
  • Нямате продукти в количката.

Политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Съдържанието на уебсайта: https://elegantliving.bg/ отговаря на Закона за защита на личните данни и свързаната с него законова рамка. Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви информира за начина, по който обработваме вашите лични данни и вашите права за контрол на тези действия.

ДОГОВОРЕНОСТИ И ОТГОВОРНОСТИ

Приемайки Политиката за поверителност на АЙ ДОКТОР ЕООД чрез Elegant Living и следвайки избраните от вас услуги, вие доброволно се съгласявате личните ви данни да бъдат автоматично обработвани за маркетингови цели. АЙ ДОКТОР ЕООД си запазва правото да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще информира своите клиенти по подходящ начин.

АЙ ДОКТОР ЕООД не обработват лични данни за лица под 18 години без съгласието на техните родители или законни представители.

АЙ ДОКТОР ЕООД се стреми да ви предостави достъпна и полезна информация на Сайта. Обработвайки личните ви данни и по отношение на поверителността му, ние подготвяме съдържание, което ще да съответства на вашите потребителски предпочитания. АЙ ДОКТОР ЕООД използва вашите лични данни само за целите, за които се събират.

Сигурността на Сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загубата, унищожаването, проникването, промяната или разпространението на вашите данни от неоторизирани лица. Elegant Living не носи отговорност за защита на данните извън обичайните мерки. След като изпълни целта, за която сме събрали вашите данни, АЙ ДОКТОР ЕООД  ги унищожава, освен ако законът не налага друго.

ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО ПРОЦЕСИРАМЕ

Личните данни, които получаваме от вас, зависят от услугата, която сте избрали. Те се предоставят на доброволна основа и са насочени към персонализиране на Сайта и вашите рекламни материали, ако сте избрали подобна услуга. Тези лични данни могат да бъдат:

  • Първо и последно име
  • Електронна поща;
  • Адрес за контакт;
  • Телефон за връзка
  • Потребителско име
  • Парола.

ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН

След регистрация за получаване на бюлетин и декларация за съгласие, вашият регистриран имейл ще се използва за промоционални цели, докато не посочите друго. Отказът за получаване на бюлетина и желанието да изтриете имейла си е възможно по всяко време.

УПОТРЕБА НА БИСКВИТКИ

Бисквитките са малки файлове с информация, които се съхраняват във вашия интернет браузър или твърд диск, когато посещавате Сайта. Бисквитките позволяват на АЙ ДОКТОР ЕООД  да подобри Сайта, така че да съдържа най-полезната информация за вас, когато го посещавате. С бисквитките предоставяме персонализирана информация, която е достъпна само за вас. Повечето интернет браузъри ви позволяват да контролирате използването на бисквитки.

Някои бисквитки обаче се запазват при отваряне на Сайта, без да можем да поискаме вашето съгласие. Приемането на други бисквитки изисква вашето съгласие.

Сайтът използва следните бисквитки:

– бисквитки за сесия;

– Изскачаща бисквитка

– бисквитка за уеб трафик

– бисквитка за поверителност.

Можете да настроите вашия интернет браузър, така че да не запазва бисквитките или да изтрива предварително запазени бисквитки. Ако искате да се възползвате от тези функции, моля, свържете се с производителя на вашия интернет браузър.

АЙ ДОКТОР ЕООД не носи отговорност, ако браузърът, който използвате, не поддържа функционалността за контрол на използването, неспазване или изтриване на запазени бисквитки. В случай че деактивирате съхранението на бисквитки или изтриете вече запазени, в зависимост от техния тип, е възможно да се наруши функционирането на Сайта.

GOOGLE АНАЛИТИКС

Сайтът използва Google Analytics, уеб базирана услуга, предоставена от Google Inc. („Google“). Google Analytics използва бисквитки, които се съхраняват на вашия компютър. Бисквитките позволяват тематично и персонализирано съдържание, като подготвят отчети и анализират вашата активност, когато посещавате Сайта.

Проследяване на реклами от GOOGLE ADS

Сайтът използва Google Ads Tracking – уеб базирана услуга, предоставена от Google Inc. („Google“). Google Ads използва бисквитки, които се съхраняват на вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизиране и персонализиране на промоционалното съдържание, което получавате, като подготвите анализ на вашето взаимодействие със Сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за активността на вашия сайт (включително вашия IP адрес) се прехвърля и съхранява на сървър на Google. Google предоставя данните или възлага обработването на трети страни само ако е подходящо и доколкото приложимото законодателство не го забранява.

Google не обвързва вашия IP адрес с никакви други данни, които обработва. Анонимността на вашия IP адрес на Сайта се постига чрез кодирането му в държавите-членки на Европейския съюз и страните по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение, пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на сървъра в САЩ и там да бъде съкратен.

FACEBOOK PIXEL

Сайтът използва Facebook Pixel Tracking – уеб базирана услуга, предоставяна от Facebook. Facebook Pixel Tracking използва бисквитки, които се съхраняват на вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизиране и персонализиране на промоционалното съдържание, което получавате, като подготвите анализ на вашето взаимодействие със Сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за вашата активност на Сайта (включително вашия IP адрес) се прехвърля и записва на сървър на Facebook. Facebook предоставя данните или ги възлага на трети страни само ако това е подходящо и стига приложимият закон да не го забранява.

Facebook не обвързва вашия IP адрес с никакви други данни, които обработва. Анонимността на вашия IP адрес на Сайта се постига чрез кодирането му в държавите-членки на Европейския съюз и страните по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение, пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на сървъра в САЩ и да се съхранява там.

ВАШИТЕ ПРАВА

Ако сте разрешили обработването на вашите лични данни от АЙ ДОКТОР ЕООД, по всяко време имате следните опции:

– Достъп до предоставените от Вас лични данни и информация, свързана с обработката му.

– Изтрийте, коригирайте или блокирайте личните си данни при обработка противно на Закона за защита на личните данни;

– Отказ за получаване на електронен бюлетин и електронни маркетингови комуникации.

Тази опция може да се упражнява чрез изпращане на имейл на: office@elegantliving.bg или чрез изпращане на писмо на адрес за кореспонденция: гр.София, Бул. Васил Левски 15-17, за АЙ ДОКТОР ЕООД.

КОНТАКТИ ЗА ВЪПРОСИ

Ако имате въпроси за това как обработваме вашите лични данни или свързани с тях проблеми, моля, свържете се с нас по един от следните начини:

– Обадете се на +359889471389

– Имейл: office@elegantliving.bg или

– Изпратете писмо до: гр. София, Бул. Васил Левски 15-17, за АЙ ДОКТОР ЕООД.

Когато се свързвате с нас по вашите въпроси, моля, не забравяйте да предоставите вашата информация за контакт, за да улесните процеса.

X