Търсене

Посрещаме пролетта с отворени обятия и елегантни идеи за освежаване на интериора

Посрещаме пролетта с отворени обятия и елегантни идеи за освежаване на интериора

Месец март бележи дългоочаквания край на зимата и началото на любимата на всички хора пролет. Разлистващите се дървета, уханните пролетни цветя, широко отворените прозорци и топлите лъчи на слънцето ни примамват да захвърлим дебелите дрехи и да си сложим любима рокля в свежи цветове. Пролетта има невероятно влияние не само върху настроението и гардероба ни, но и върху интериора и екстериора на дома ни. Нека внесем малко повече цвят и настроение с елегантен характер и привкус!

 

Вазите за вашите пролетни цветя

Посрещаме пролетта 6 - вази залез

Посрещаме пролетта – Roman Sunset

Едва ли има жена на света, която да не се зарадва на букет красиви, свежи, пролетни цветя! Те внасят природата в дома и разпръскват приятното си ухание във всяко помещение. За вашите любими цветя сме подготвили най-подходящите вази, които да подчертаят красотата и изяществото им. Комплектът вази Roman Sunset се състои от 4 елемента с чисти, иновативен и закачлив дизайн. Изработени от метал, боядисан в неутрални, но много свежи цветове, комплектът може да се разположи като композиция на масата или да се пръсне из целия дом като ефект във всяко помещение. Вазата Canopie Pepa на бранда Seletti е за дамите с по-еклектичен стил и чувство за хумор. Изработена от порцелан, тази ваза е статуетка, когато не се използва, а за да съхранява цветята трябва просто да и махнете… главата!

Посрещаме пролетта 4 - ваза

Посрещаме пролетта – Canopie Pepa

Вазите от колекция Canopie са завършек на декорацията в дома Ви и леко, закачливо намигване към гостите Ви! За класическите домове и любителите на азиатската култура и изкуство, вазата Hybrid Chunar е перфектното допълнение! Направена от най-финия китайски порцелан, вазата изобразява сблъсъка между Изтока и Запада, който ражда една хармония от два съвсем различни стила. Хибридните декорации, вдъхновени от сложното минало, се прераждат и еволюират в съвременни и модерни форми. От серията Hybrid няма как да не отбележим и невероятната ваза Melania – класическа и традиционно синя китайска декорация се среща с живописните и майсторски изрисувани цветя от западните художници в една хармония за очите.

Посрещаме пролетта 5 - ваза хибрид

Посрещаме пролетта – Melania


Посрещаме пролетта 1 - хибрид

Посрещаме пролетта – Hybrid Chunar

Цветята освежават дома и под други форми

Посрещаме пролетта 3 - център за маса

Посрещаме пролетта – Dogwood Bowl

Не е задължително да имате свежи цветя за да придадете на дома елегантно и свежо усещане. Рамката за снимка Cherry Blossom изобразява прекрасната и тъй нежна сакура – бледорозовите цветове на японските вишни оживяват около вашата снимка с любимите хора! Центърът за маса Dogwood Bowl е вдъхновен от цъфтящия дрян, характерен за Северна Америка. Бронзовите клонки се вият в трудни и непредсказуеми посоки, а от тях нежно се раждат ефирни и бели като бисери цветове. Добавете към тези декорации и прекрасните божури изработени от фин кристал – декорациите от The Bloom Collection на Baccarat. Тези ефирни и малки цветчета, направени в различни цветове и размери, улавят светлината и си играят с нея, за да създадат невероятни светлосенки и дълбочина на всяко венчелистче.

 

Отворете дома и сърцето си и посрещнете настъпващата пролет с елегантни декорации за дома от Elegant Living!

Вазите за вашите пролетни цветя

Цветята освежават дома и под други форми

X