Търсене

Посрещнете пролетта с цветен букет от Michael Aram

Michael Aram 3 - колекция

Посрещнете пролетта с цветен букет от Michael Aram

Michael Aram е дизайнер, който, със сигурност, ще откриете в много елегантни и модерни домове и офиси по целия свят. Неговото функционално изкуство предлага за всеки стил по нещо – хумористични и креативни съдове за хранене, както и колекции, вдъхновени от красотата и нежността на природата. Независимо дали ще посрещнете пролетта или просто ще разкрасите дома си, колекцията Cherry Blossom е задължителна за всеки дом. И сега ще ви разкажем защо!

 

Защо точно вишневият цвят?

Michael Aram 2 - рамка

Michael Aram – Рамките за снимка от колекцията Cherry Blossom

Нежните вишневи цветове, познати още като сакура, са изключително важен елемент в азиатската култура, и най-вече в Япония. Страната има дългогодишна традиция и почитание към тези нежни и красиви цветове. Вярвания, които са толкова дълбоки, че Япония счита вишневия цвят като националното цвете на страната. Има много и различни причини, поради които сакурата печели уважението и мястото си в културата на японския народ, но една е основна – вишневите цветове символизират желанието за живот, новото началото и сплотяването на хората. Японската култура използва краткия живот на сакурата като символ на преходността на човешкия живот. Когато вишневите цветове разцъфнат, те изгряват като хиляди малки звезди по клоните на дърветата, само за да паднат след едва 2 седмици. Това е меланхоличната, но тъй красива, метафора и за нашия живот.

 

Michael Aram 1 - декоративна купа

Michael Aram – купа Cherry Blossom Catch All

Вишневите цветове в колекцията на Michael Aram

Дизайнерът е известен със своята любов към природата и най-вече към растенията. Както много други популярни колекции, вдъхновени от веселите слънчогледи, преплетените маслинови клонки, едрите плодове на нара, фините цветове на съсънката или невероятните и изящни ириси, колекцията Cherry Blossom ще ви впечатли, вдъхнови и зареди с приятни емоции и усещания.

 

Кои са нашите любими предмети от колекцията?

Michael Aram 4 - ваза

Michael Aram – вазата Cherry Blossom

Определено ни е трудно да изберем, защото всеки един елемент от колекцията крие своята собствена красота и история. Рамките за снимка от колекцията Cherry Blossom определено заслужават вашето внимание. Цветовете са изработени от розов емайл, който нежно е поставен върху сложна позлатена рамка, която подчертава, без да засенчва семплата красота на вишневия цвят. Независимо дали ще изберете овалната рамка или нежната стойка, вашият скъп спомен ще бъде обграден от уханни, вечни цветя! Невероятната декоративна купа Cherry Blossom Catch All е перфектен център за масата в комбинация с плодове или просто поставена самостоятелно. Една истинска феерия от малки цветчета, паднали небрежно едно върху друго, ще ви напомни за истински цветен килим и ще ви пренесе в ароматната градина, без да напускате дома си! А вазата Cherry Blossom със своя изчистен дизайн и акцентни клонки и цветчета ще ви омае и ще се превърне в любимия ви предмет от колекцията!

 

Не пропускате да разгледате цялата колекция Cherry Blossom от Michael Aram на нашия сайт или в магазина ни! Разгледайте и всички наши предложения за декорации за дома.

 

Защо точно вишневият цвят?

Вишневите цветове в колекцията на Michael Aram

Кои са нашите любими предмети от колекцията?

X