Търсене

Перфектно първо впечатление – преобразете антрето

Преобразете антрето 4

Перфектно първо впечатление – преобразете антрето

Антрето често остава на заден план, когато обзавеждаме дома си. Времето, което прекарваме в тази “стая” е сравнително малко и затова много хора го възприемат като второстепенна част от жилището. Всъщност, нещата стоят по-различно. От гледна точка на интериорния дизайн, колкото и да е малко антрето в дома ви, то създава първото впечатление за цялостната концепция на жилището. Както знаем, в дизайна винаги има повече от една гледна точка. Ако харесвате екстравагантните и неочаквани изненади, можете да организирате “входа на дома” в абсолютно противоположен дизайн спрямо останалите стаи. По този начин гостите ви ще бъдат напълно неподготвени какво ги очаква във вътрешността. Разбира се, тук става дума за добре премерени дизайнерски линии, които контрастират, без да създават усещане за хаос. Другата гледна точка е по-разпространена и предпочитана. Антрето, хармонично следва дизайна на жилището, като акцентите в него са по-скоро функционално ориентирани, отколкото артистично. Нямаме предвид да поставите шкаф за обувки, който не харесвате, защото така трябва, а да обърнете внимание на добавената стойност на всеки предмет. Съгласете се, че колкото и да са завладяващи картините от колекциите на Димитър Хинков, те не могат да заменят огледалата.

Огледало Gauri от DUTCHBONE

Преобразете антрето 1

Преобразете антрето с Огледало Gauri от DUTCHBONE

Огледало в антрето неслучайно тази комбинация е класическа. Имайки предвид, че това е първата стая, когато влизате в дома си и последната, когато излизате, огледалото в нея е задължително. В зависимост от големината на помещението можете да се развихрите с формата, цвета и размера му. Бъдете внимателни при избора на точното място за огледалото. Отраженията в него не бива да създават объркване. Огледалото Gauri от DUTCHBONE е страхотен избор за малки антрета. Позлатената рамка внася допълнителни светлина и блясък, които никога не са излишни в едно антре. Сякаш изплетена от златен метал, тя се комбинира лесно с меките тонове на светлата дървесина.

 

Стойка за чадъри Rainboots от SELETTI

Преобразете антрето 2

Преобразете антрето със стойка за чадъри Rainboots от SELETTI

Интересният и провокативен италиански бранд SELETTI също е обърнал внимание на “входа на дома”. Стойката за чадъри Rainboots внася закачлива и забавна нотка към интериора на антрето. Изчистените линии и неутралния цвят на “ботушите” премахват всички ограничения за комбинирането им с останалите акценти в помещението. Вдъхновени от незабелязаните предмети в ежедневието, тези ботуши определено привличат вниманието. Продуктите на SELETTI винаги успяват да създадат емоция и да поиграят с въображението ни.

 

Конзолна маса Barbier от ZUIVER

Преобразете антрето 1

Преобразете антрето с Конзолна маса Barbier от ZUIVER

Конзолната маса от ZUIVER е едно по-нестандартно решение за организация на антрето. Избягайте от стереотипите и поставете изключително функционалната маса Barbier в антрето си. На пръв поглед семпла, тази маса е създадена, за да показва и скрива колкото вие прецените. Подредете върху нея любими вещи като снимки, ваза със свежи цветя или ароматна свещ. Дребните и обикновени вещи можете да приберете в нея. Деликатното отваряне и затваряне на плъзгащите врати ще ви помогне да скриете неподходящите за гости принадлежности само с едно движение. Тази конзолна маса ще бъде не само чудесно интериорно решение, но и ваш верен съюзник в организацията на вещите ви.

 

 

Разгледайте и останалите предложения, които сме подготвили на Elegant Living, и създавайте перфектно първо впечатление, преобразявайки антрето на дома си.

Вижте нашата богата селекция луксозни мебели.

 

Огледало Gauri от DUTCHBONE

Стойка за чадъри Rainboots от SELETTI

Конзолна маса Barbier от ZUIVER

X