Търсене

Три прибора за сервиране, без които не можете

Прибори за сервиране

Три прибора за сервиране, без които не можете

Лятото е сезонът на свежите салати и вкусните ястия. Понякога обаче сервирането им на гостите не е лесна задача. Прекалено многото прибори на масата създават неудобство при сервирането. Освен това е нужно достатъчно място, за да се хранят гостите ви комфортно. Ние от Elegant Living имаме практично предложение за вас. Възползвайте се от помощните масички, които ще откриете на сайта ни. Сред разнообразието от дизайни и цветове, със сигурност ще откриете идеалната за вашия интериор. Не се лишавайте от прибори за сервиране, просто добавете място. А тук ще изброим задължителните прибори за сервиране, които задължително трябва да присъстват в арсенала ви.

Прибори за сервиране 1

Прибори за сервиране – щипка Butterfly Ginkgo Twig

Щипка Butterfly Ginkgo Twig от MICHAEL ARAM

Красивите ордьоври, вкусните хапки и изисканите малки десерти трябва да бъдат поднесени толкова елегантно, колкото е деликатен вкусът им. Ние винаги сме смятали, че колкото по-фина е една храна, толкова по-специално внимание изисква. Щипката за сервиране от MICHAEL ARAM е перфектно допълнение към всяка трапеза. Подбрали сме серията Butterfly Ginkgo, защото идеята, заложена в създаването ѝ, е също толкова фина. Вдъхновена от дървото гинко билоба и характерните му листенца, наподобяващи пеперуди, тази колекция е повече от елегантна. Щипката Butterfly Ginkgo е истинско произведение на изкуството. Контрастът, създаден между дръжката и лопатката, мигновено приковава вниманието. Тази щипка определено е сред приборите за сервиране, без които не можете.

 

Щипка за лед Plum от TOM DIXON

Когато дойде сезонът “за мен с лед”, щипката за лед се превръща в една от най-употребяваните вещи. Но не само заради това, щипката за лед е сред нашите предложения. Тя е един от приборите за сервиране, без които не можете независимо от сезона. И тъй като за нас е важно да ви предложим не само стилни и елегантни продукти, но и модерни и актуални. Серията Plum на TOM DIXON е сред най-продаваните на бранда. Изключителната комбинация от цветове (бледо розово и наситено синьо) преобръща представите за “сет за коктейли”. При нас ще откриете и съдът за лед от същата серия. Гарантираме ви, че комбинацията от щипката и съдът, ще бъде запомнена от вашите гости.

Прибори за сервиране 2

Прибори за сервиране Sunflower от MICHAEL ARAM

 

Прибори за сервиране Sunflower от MICHAEL ARAM

Както споменахме още в началото, лятото е сезонът на свежите салати. Поднесете вашата не само с стил, но и с доза лятно настроение. Приборите за сервиране от колекцията Sunflower са точният избор. Слънчогледите са символ на лятото. Поканете го и на своята маса. Изящни прибори за сервиране от MICHAEL ARAM със сигурност ще ви накарат да се усмихнете.

 

Винаги има дребни детайли, без които не можем. Разгледайте и останалите предложения в нашия онлайн магазин и си подарете комфорта, който заслужавате.

 

Разгледайте още луксозни сервизи за хранене.

 

Щипка Butterfly Ginkgo Twig от MICHAEL ARAM

Щипка за лед Plum от TOM DIXON

Прибори за сервиране Sunflower от MICHAEL ARAM

X