Търсене

Рамките за снимки – запазеният лукс в дигиталното време

Рамки за снимки 4 - корица

Рамките за снимки – запазеният лукс в дигиталното време

Колкото по-модерен и технологичен става животът ни, толкова повече естествените и “простички” неща се превръщат в лукс. Рамките за снимки са едно от тях. Съвременните технологии разполагат с много предимства, когато става дума за изображения (и добре, че е така, защото 3D киното си е 3D кино!) Те обаче, не могат да заменят емоциите, които предизвиква щастливата снимка в красива рамка. Това е нещото, заради което рамките за снимки не само няма да бъдат прибрани в чекмеджето, но и ще стават все по-специални. Сякаш те са златният сандък, в който сте поставили скъпоценното си съкровище.

Едно от най-големите предимства на рамките за снимки е свързаността, която създават. Или казано с други думи – личен уют. Представете си как се прибирате у дома след напрегнат ден и най-после е дошъл моментът за почивка. Въпреки всички прекрасни неща в стаята, погледът ви ще се спре върху снимките в помещението. Когато емоционалното ни състояние се променя независимо в каква посока, подсъзнанието ни винаги се стреми към най-познатия спомен, за да балансира ума. Нещо като кораб сред вълните, който иска да акостира на добре познатия бряг. Рамките за снимки създават точно това – красив и добре познат бряг.

Подбрали сме няколко предложения, които не просто ще пазят спомените ви, но и сами по себе си създават емоция.

Рамка за снимка Black Iris Easel – Michael Aram

Рамки за снимки 2 - златна

Рамки за снимки – BLACK IRIS EASEL

Колекцията Black Iris на Michael Aram вдъхновена от черния ирис, обединява красотата и философията в наистина зашеметяваща комбинация. Рамката за снимка, която е част от нея ще ви плени с прецизната си изработка. Поставеният на върха черен ирис (символ на възхищението) допълнително акцентира снимката, без да я засенчва.

 

Рамка за снимка Anemone – Michael Aram

Рамки за снимки 1 - сива

Рамки за снимки – ANEMONE 8X10

Серията Anemone на Michael Aram е вдъхновена от обвитото в тайнственост и легенди цвете. Рамката за снимка от колекцията, впечатлява с изчистения си дизайн и нежно извитото цвете. Въпреки, че се среща в различни цветове Michael Aram избира за колекцията си бяло. Цветът- символ на нежността, перфектно контрастира с легендите за Anemone. Като едно от ранните пролетни цветя, то се появява с първия топъл вятър и остава непоклатимо, въпреки него. Точно както хубавите спомени ни радват, въпреки напрегнатото ежедневие.

Рамка за снимка Mulholland Rose Gold – Eichholtz

Рамки за снимки 3 - MULHOLLAND ROSE GOLD XL

Рамки за снимки – MULHOLLAND ROSE GOLD XL

Ако държите на минималистичния дизайн, то Eichholtz ще го създадат по най-добрия начин за вас. Безкомпромисното качество, което предоставят на своите клиенти, е една от отличителните им черти. Рамките за снимки Mulholland Rose Gold са перфектния избор, когато искате да създадете ансамбъл от фотографии. Имате възможност да съчетаване размери, като XL е най-големият предлаган от марката. Цветовете на рамките идеално подчертават снимките, внасяйки шик и луксозно излъчване към всяка от тях.

Въпреки дигиталното време, в което живеем, рамките за снимки ще останат луксозния пазител на прекрасни спомени. Изберете своята рамка от уникалните предложения на сайта ни, и се наслаждавайте на снимките си всеки път, щом ги погледнете. Разгледайте и всички наши предложения за декорации за дома.

Рамка за снимка Black Iris Easel – Michael Aram

Рамка за снимка Anemone – Michael Aram

Рамка за снимка Mulholland Rose Gold – Eichholtz

X