Търсене

С аромат на зимна приказка

С аромат на зимна приказка 2

С аромат на зимна приказка

Декември вече е тук и остават броени дни до най-чаканите празници. Ако все още не сте подновили аромата в дома си, то сега е идеалният момент да се погрижите и за тази част от празничната атмосфера. И въпреки че не пропускаме възможност да наблегнем на празниците – просто, вече наистина нямаме търпение, сме подбрали аромати, които ще ви пренесат във вълшебна зимна приказка. Селекцията ни включва както тематични свежи нотки на борова гора и ела, така и атрактивни и изненадващи аромати, като розово шампанско и лавандула.

Преобразете атмосферата в дома си със специалните луксозни аромати от CULTI, MICHAEL ARAM и най-новото ни попълнение L’OBJET. Открийте ги в онлайн магазина ни или заповядайте в шоурума на Elegant Living и се насладете на приказната страна на зимата.

Как да подберем аромат за новия сезон?

С аромат на зимна приказка 1

С аромат на зимна приказка – ДИФУЗЕР STILE NOBLESSE ABSOLUE

Сигурни сме, че сте забелязали как конкретни аромати могат да ви напомнят за определено място, събитие и дори човек. Този феномен се дължи на така наречената асоциативна памет. Ние няма да задълбаваме в психологически – поведенчески анализ – по-добри сме в друга област, а ще ви дадем няколко идеи как да изберете подходящ аромат за новия сезон.

Един от най-предпочитаните варианти при избора на аромат за дома е “страхотният спомен”. Не, това не е нов бранд, а начина, по който хората подбират ароматизаторите си. Оказва се, че за зимния сезон най-желани са ароматите свързани точно с онези прекрасни спомени от детството – току-що изпечен сладкиш, канела от коледните сладки, прясно обелени портокали и мандарини, и разбира се, горещият шоколад.

Върнахме ви в Коледа от детството, нали ?
Другият начин, по който голяма част от хората избират аромати за дома си, е по-приключенски. Залагат на нещо ново, нещо тематично, но непознато до този момент. Така те си създават вълшебни моменти, а новият аромат ги запечатва в паметта им като специални спомени.

Такива са и предложенията, които сме подбрали за вас. Тематични, нови и идеални за създаването на страхотни моменти през новодошлия сезон.

Как да подберем аромат за новия сезон?

X