Търсене

Скулптурата в модерния и елегантен дом

Склуптура в дома 2 - котета

Скулптурата в модерния и елегантен дом

Изкуството винаги има място в модерния дом – независимо дали говорим за класическите му форми като маслена картина или в нестандартни и екстравагантни форми като пана или скулптури. Изкуството не е просто декорация за дома, то е начин на изразяване на нашия стил, вкус, разбирания, преживявания и усещания. Днес ще поговорим за нашите любими скулптури, които бързо ще се превърнат и във ваши фаворити!

 

Скулптурите на GARDECO

Склуптура в дома 1 - love birds

Склуптура в дома – Love Birds by Guy Buseyne

Модерни и елегантни, семпли, но едновременно с това изключително дълбоки и смислени, скулптурите на GARDECO са произведения на изкуството, които имат място във всеки дом и офис. Колекциите на GARDECO са толкова разнообразни и различни, че няма как да не откриете по нещо за всеки вкус. На първо място в нашия списък са всички скулптури, изработени от керамика. Независимо дали ще се спрете на колекцията The Muses, вдъхновена от древногръцките музи, серията Dagur, по дизайн, вдъхновен от скандинавската митология, Darius и Suri – котетата, изработени от Sofia Speybrouck или пък симпатичните човечета от колекцията The Visitor – всички те пленяват със своя минималистичен дизайн, изработен в пленяващи цветове и тонове. По-голямата част от колекциите скулптури са създадени в различни размери, за да направите цялостна композиция в рамките на едно помещение или тематично да разпределите в дома си, като съобразите наличното пространство и интериорен дизайн. GARDECO са добре познати и със своите бронзови скулптури – изработени изцяло на ръка, всяка от тях е номерирана и е част от лимитирана колекция. Дизайнерът Jacques Vanroose изучава внимателно движението на тялото, за да създаде скулптури извън времето, пълни с движение и емоции – истински елегантни и грациозни!

 

Скулптурите на PTMD

Склуптура в дома – статуетката JACIE BLACK SITTING LEOPARD

Нидерландският феномен PTMD създават продукти с уникален и автентичен характер от 1992 година. За последните 30 години те са обиколили света и са влезли в хиляди домове със своята страст и майсторска изработка. Колекцията на PTMD включва най-различни декорации за дома – осветителни тела, мебели, текстил, както и скулптури. Някои от най-любимите ни модели на бранда включват статуетката JACIE BLACK SITTING LEOPARD -, както и WEST CREAM CEMENT BIRD STATUE HIGH -. Изработени с изключително внимание към детайла от нестандартни материали, тези статуетки внасят в дома топлина, комфорт и благополучие. Не пропускайте да ги разгледате още днес за да се убедите сами в креативността на майсторите на PTMD!

 

Скулптурата винаги ще пази своето място в интериора на дома – от вас зависи да изберете произведението на изкуството, което най-добре отразява вас самите! Разгледайте всички наши предложения за декорации за дома!

 

 

Скулптурите на GARDECO

Скулптурите на PTMD

X