Търсене

Спиращи дъха гледки от 60 държави в луксозното издание TRAVEL BY DESIGN

Спиращи дъха гледки с Travel by Design 2

Спиращи дъха гледки от 60 държави в луксозното издание TRAVEL BY DESIGN

Луксозното издание TRAVEL BY DESIGN е особено ценен подарък, който може да направите на себе си или на ваши близки, които обичат пътуване и красивите гледки. Или просто да оставите книгата на масичката си за кафе и докато се наслаждавате на чаша топла напитка с вашите гости или семейството си, да се пренесете поне мислено на тези забележителни места, за които без съмнение си заслужава да научите малко повече.

Спиращи дъха гледки с Travel by Design 1

Спиращи дъха гледки с Travel by Design – луксозно издание

Авторът на книгата Питър Салик е главен изпълнителен директор на Waterworks и основател на Design Leadership Network –  организация, която обединява повече от 500 ръководители на компании за дизайн и архитектура, медийни компании и други, в САЩ и Европа.

В луксозното издание са събрани повече от 3500 снимки на невероятни и разнообразни гледки – природни забележителности, красиви пейзажи от града или дивата красота, видени през очите на водещи творци от различни области – подбрани с усет към детайла, красивото и с любов към цветовете, които в природата са съчетани по-добре, отколкото всеки дизайнер може да го направи.

Ако търсите по-фин ефект, когато включвате книгите в декорацията на дома си, може да подберете корици с топли, наситени или неутрални тонове и да ги групирате заедно, за да се слеят без усилие с цветовете, които вече имате в дома си.

Както вече споменахме, може да оставите няколко книги на масата си кафе, подредени в равна купчинка или асиметрично положени, може ги сложите на някои рафт на секцията си или в специално предназначени за целта полици, на които може да подредите книгите както по стандартния начин, така и с корицата напред, подобно на нестандартна картина.

Разгледайте още от нашите предложения за декорации за дома.

X