Търсене

Стилни идеи за коледна декорация

Стилни идеи за коледна декорация 1 - снежинка

Стилни идеи за коледна декорация

Трескавата подготовка за тазгодишните коледни празници вече тече с пълна сила. Подготвяме украсата, избираме перфектното дърво и подбираме подаръците за любимите ни хора. Независимо дали ще изберете коледната украса от миналата година или искате да създадете една нова и по-различна коледна приказка от преди, ето кои са нашите любими идеи за декорация!

Снежна и бяла Коледа

Независимо къде живеете, винаги можете да се насладите на снежна Коледа с елегантна коледна декорация изцяло в бяло. Макар и за някои тази коледна декорация да звучи по-скучно и еднотипно, тя може да бъде много ефектна и интересна, ако изберете разнообразни нюанси на бялото, както и различни завършеци. С леки сребърни или златни елементи, тази коледна декорация ще внесе елегантен и изтънчен чар във вашия интериор.

Elegant Living Стилни идеи за коледна декорация
Стилни идеи за коледна декорация – Baccarat

Тази Коледа ще бъде червена и бяла

Червеното и бялото са традиционни цветове за коледна декорация, заедно с тъмно зеленото. Но, ако изключим зеленото от тазгодишната украса, ще получим една нова, много интересна и празнична атмосфера. Декорациите в червено и бяло често включват много панделки, както и разнообразни орнаменти от всякакъв характер – от шишарки и червени плодчета до еленчета, препускащи над снежната покривка.

Коледна декорация в зелено

Макар и да изключихме зеленото от предното ни предложение, то винаги намира място в коледната декорация. Зеленото е изключително свеж и приятен цвят, който позволява всевъзможни комбинации. Добавете бяло за по-изтънчена или елегантна визия на коледната декорация или изберете зелено и кафяво за по-естествено и горско усещане. Зеленото ви позволява да добавите смело и любим цвят, който може и да не е съвсем традиционен в коледните декорации. Комбинацията с оранжево, например, ще внесе много свежест с дъх на цитруси, а розовото ще зарадва цялото семейство, най-вече децата!

Elegant Living Стилни идеи за коледна декорация
Стилни идеи за коледна декорация – Michael Aram olive branch star ornament

Синьото е винаги на мода

Няма как да пропуснем един от любимите цветове за коледна декорация – синьото. Независимо дали предпочитате светлите, тюркоазени нюанси или тъмните, наситени тонове, синьото напомня за безкрайното небе, а блещукащите лампички между клонките напомнят за далечните звезди и ни карат да мечтаем. Комбинирайте синьото със сиво или сребристо, за акцент, или изберете друг, допълващ цвят, като лилаво, зелено или бяло.

Elegant Living Стилни идеи за коледна декорация
Стилни идеи за коледна декорация – Michael Aram декорация

Златна и сребърна Коледа

Макар и металическите цветове и отблясъци да изглеждат прекалено строги и студени за коледна декорация, те имат едно страхотно предимство – тяхната универсалност. Декорация в златисто или сребристо ще може лесно да се впише във всеки интериор и да си пасне перфектно с почти всеки цвят, текстура или материал. За да постигнете изчистен и елегантен интериор заложете на бяло дърво, декорирано с комбинация от орнаменти в златно и сребърно, придружени с красиви, едноцветни лампички.

Разгледайте още предложения за декорации за дома!

Снежна и бяла Коледа

Тази Коледа ще бъде червена и бяла

Коледна декорация в зелено

Синьото е винаги на мода

Златна и сребърна Коледа

Оставете коментар

X