Търсене

Свещникът – живият блясък във Вашия дом

Свещник 4 - корица

Свещникът – живият блясък във Вашия дом

От векове живият огън е част от ежедневието ни. Първоначално той е бил основен източник на светлина и топлина, докато с времето придобива по-декоративни функции. Днес можем да го видим дори в шоу програми. Разбира се, нека не забравяме и важната му роля за веселите рождени дни. За нас от Elegant Living живият огън е символ на романтика, топлина и уют. Напомняйки ни, как всяка вечер семейството на българина се е събирало не другаде, а точно край огнището. Ето защо искаме да ви подарим парченце от тази магия, представяйки ви любимите ни свещници.

Стенен свещник Decora от CREATIV LIGHT

Свещник 1

Стенен свещник Decora от CREATIV LIGHT

Въпреки, че CREATIV LIGHT е сравнително нова на пазара, за своите 25 години тя успява да покори сърцата на хиляди хора. Уникалните осветителни тела, дребни мебели и аксесоари за декорация се превръщат в истински хит. Нестандартни, разчупени, стилни – всичко това са продуктите на марката. Стенният свещник Decora е сред топ продуктите на бранда. Изчистеният му дизайн и естествени материали са причината той да пасва перфектно във всеки интериор. Нестандартно поставен на стената, свещникът създава невероятна атмосфера, без да се натрапва. Дори свещта в него да не е запалена, бъдете сигурни, че ще внесе мека топлина и уют в стаята.

 

Свещник Swirl Multi от TOM DIXON

Свещник 2

Свещник Swirl Multi от TOM DIXON

Свещникът Swirl Multi ще Ви помогне да внесете не само живия блясък във Вашия дом, но и цвят, характер и уникалност. Той с лекота може да изиграе ролята на модерна скулптура, заради неповторимото си свежо поп излъчване. Имайки предвид съчетанието от форми и цветове, свещникът ще се превърне в изключително атрактивен и елегантен аксесоар за Вашия дом. Уникалността на всеки елемент от серията Swirl на TOM DIXON е гарантирана. Блокчетата, от които се изработват, са произведени от прахообразен мрамор, смесен с пигмент и смола. По този начин нито една линия по тях не може да бъде повторена напълно. Височината на живия пламък, поставен на върха на този уникален свещник, перфектно ще озарява красиво подредената маса. Поставете го в центъра и изненадайте гостите си с модерно излъчване и романтично присъствие. Свещникът Swirl Multi от TOM DIXON ще Ви осигури и двете.

 

 

Свещник Mille Nuits Votive Clear от BACCARAT

Свещник 3

Свещник Mille Nuits Votive Clear от BACCARAT

Комбинацията между игривия пламък на запалената свещ и нежността на финия кристал е повече от великолепна. Толкова противоположни, и в същото време перфектно допълващи се, живият огън и BACCARAT се превръщат в спираща дъха гледка. От една страна, огънят е символ на непокорството на природата, а от друга -изящният кристал се свързва с деликатната ръчна изработка. И цялата тази магия ви отнася към великолепието на арабския свят. Колекцията Mille Nuits на BACCARAT е вдъхновена от неповторимата красота на дворците от Ориента и приказките от Хиляда и една нощ.

 

 

 

 

 

Внесете блясъка и уюта в дома си, залагайки на нестандартен и елегантен свещник. Намерете подходящия за вас в Elegant Living и се насладете на магията на живия пламък.

Разгледайте и категорията ни аромати за дома.

 

Стенен свещник Decora от CREATIV LIGHT

Свещник Swirl Multi от TOM DIXON

Свещник Mille Nuits Votive Clear от BACCARAT

X