Търсене

Съвети и идеи за вашия винтидж интериор

Винтидж интериор 1 - корица

Съвети и идеи за вашия винтидж интериор

Създаването на винтидж интериор, който да не изглежда остарял и демоде е доста комплексна задача. От една страна е лесно да разберем защо толкова много хора искат да се върнат към този елегантен интериор, който е дълбоко свързан с домовете на миналото. Но създаването на винтидж интериор изисква много знания, умения и опит, за да не изглежда като старата къща на баба ви. Перфектният баланс между всеки един елемент е от огромно значение, особено при домовете с винтидж интериор. Ето кои са нашите идеи, които да ви помогнат в създаването на дома на вашите мечти!

 

Изберете добре поддържани и направени антики

Винтидж интериор 2 - пендант

Винтидж интериор – пендант Decanter Bell

При създаването на винтидж интериор можете да поемете по 3 различни пътеки – да създадете цялостен интериор (от стените и таваните, до мебелите и декорациите), да подберете антични мебели, които да комбинирате с по-модерен дизайн на стените и декорациите или да комбинирате нови и модерни мебели в помещение с реставрирани стени и тавани, например. Едно от най-важните неща при първият и вторият вариант на винтидж интериора са антиките. Независимо кое десетилетие ще изберете, античните мебели ще са основният елемент, около който ще е изграден целият интериор. Затова е важно да подбирате мебели в отлично качество или поне такива в много добро състояние.

 

 

 

 

Винтидж интериор с модерен привкус

Винтидж интериор 3 - кресло

Винтидж интериор – Giorgetti Hug

Ако искате да заложите на комбинация между модерни мебели във винтидж пространство или обратното, то тогава е важно да изберете елементите, които да си подхождат и да се допълват. Най-добрият начин да изберете класическа винтидж декорация е тя да бъде вдъхновена от традицията, но да бъде изработена с модерен прочит, независимо дали като дизайн или използвани материали. Любимата комбинация на целия екип на Elegant Living е хармонията между винтидж интериор по стените, пода и таваните, комбиниран с модерна, изчистена мека мебел. Тук можете да заложите на флуиден дизайн с мека мебел в нестандартни форми или да изберете по-геометричен дизайн на дивана и креслата. Изчистената визия на дивана ДИВАН CHESTER VELVET PINK DUTCHBONE ще се впише лесно във всеки винтидж интериор, а ако сте заложили на мебели от масив, не пропускайте да изберете креслото HUG GIORGETTI, изработено в перфектна хармония между дърво и текстил. Красивите елементи по тавана подчертайте с дизайнерски пендели или полилей, които да подхождат на мебелите, но и да са комплимент към целия стил и усещане в помещението. Серията пендант decanterlight bell Lee broom ще се превърнат в отлично допълнение в цялостната концепция, като меката им светлина ще подчертае топлината и уюта на винтидж дизайна. Завършете вашия винтидж дизайн с подходяща декорация и се насладете на помещение, което ще ви пренесе десетки години в миналото, без да изглежда остаряло и демоде!

Разгледайте всички наши предложения за луксозни мебели.

 

 

Изберете добре поддържани и направени антики

Винтидж интериор с модерен привкус

X