Търсене

Те създадоха чудовища …

Те създадоха чудовища 2

Те създадоха чудовища …

Обожаваме интериорния дизайн, защото с него можете не само да отразите себе си, но и да си създадете собствен свят, без каквито и да е ограничения, дори това да включва добавянето на чудовища.

Точно за такъв полет на въображението, умело пресъздаден чрез висококачествени материали като порцелан и 24-каратово златно покритие, ще ви разкажем в следващите редове. Кой и как създаде въображаемите чудовища от колекцията Haas L’OBJET и защо те предизвикаха истински фурор сред интериорните дизайнери ? След като се запознаете с колекцията последният въпрос вероятно ще е излишен, но ние сме длъжни да бъдем изчерпателни.

Малко повече за колекцията

Те създадоха чудовища 1

Те създадоха чудовища – СУПНИК И ЧЕРПАК HAAS LUKAS SOUP MONSTER TUREEN GREY

Вдъхновена от пустинния пейзаж на националния парк Joshua Tree край Лос Анджелис, колекцията представя несъществуващ, въображаем свят с неговите типични обитатели. Странни, интересни и рошави, чудовищата от колекцията ще “оживеят” в дома ви със своята функционалност. Според създателите на колекцията ние взаимодействаме със всеки предмет в дома си, като му придаваме особен смисъл. Точно от това, произлиза и най-голямо предизвикателство при създаването на Haas L’OBJET – причудливите, въображаеми чудовища, трябва да бъдат използваеми. Резултатът е поразителен. Дизайнерите успяват да създадат, цял свят от ръчно изработени интериорни продукти, включващи аксесоари, прибори, съдове, запазвайки не само магията и настроението, които носят чудовищата им, но и абсолютната функционалност на всяко от тях.

Запознайте се с Lukas от Haas L’OBJET – Супникът Lukas е изработен от висококачествена керамика и е декориран с 24-каратово златно покритите, което му придава неповторим блясък, сякаш от залеза на последните слънчеви лъчи. Заедно със салатната купа Fox те образуват нетипично стадо, променяйки всички представи за сервиране, които някога сте имали.

Разгледайте повече от нашите декорации за дома.

Малко повече за колекцията

X