Търсене

Тенденции в меката мебел 2022

Тенденции в меката мебел 2022

Ние не сме от местата, които предлагат продукти, защото са модерни. Винаги сме смятали, че домът е мястото, което трябва да изразява индивидуалността на притежателя си. Въпреки това, не можахме да устоим на изкушението (пък и би било непрофесионално от наша страна) да ви въведем в последните, спиращи дъха тенденции в меката мебел.

Високите бар столове от POLS POTTEN и PEDRALI

Меката мебел 1 - високо качество

Меката мебел – висок бар стол JAZZ

Все по-модерни и все по-ергономични, бар столовете са истински хит в меката мебел през последните месеци. Огромното разнообразие от модели и високите изисквания на потребителите подлагат дизайнерските брандове на истинско изпитание по креативност и качество.

Холандският лидер в интериорния дизайн POLS POTTEN заслужено получава мястото си в нашата селекция, пък и не само в нея. Брандът представя бар столове с нежна тапицерия от кадифе, която носи усещане за уют и комфорт. В комбинация с височината и дизайна им, столовете се превръщат по-скоро във функционален шедьовър, отколкото в “място за сядане”.

Разбира се, няма как да не споменем и италианския шик на PEDRALI. Високите столове от колекцията JAZZ са елегантни, ергономични и леки. Благодарение на олекотената стоманена конструкция, тези столове могат да променят местоположението си по-лесно от всякога. За разлика от човека, седящ в тях. Сигурни сме, че веднъж избрали комфорта на PEDRALI, няма да искате да го замените.

Стилните кресла от ZUIVER

ZUIVER е сред брандовете, които са синоним на функционалност и стил. Креслата, които създават за своите потребители, са точно такива. Така наречената “седалка-кофа” е изключително атрактивна с всяка от колекциите им. Но креслото FESTON предизвика истински фурор. Комфортът на седалката е подсилен с кожена тапицерия, която освен че е лесна за почистване, внася допълнителна изисканост в интериора. И разбира се, тъй като това е ZUIVER, изискан никога не означава скучен. Препратката към бейзбола с декоративните шевове и изчистената черна рамка е свежият и закачлив нюанс, от който се нуждае всяка стая.

Меката мебел 2 - висок клас

Меката мебел – луксозно кресло

Креслата Dolly от DUTCHBONE

Изключително луксозни и комфортни, креслата от колекцията Dolly ще придадат нов облик на интериора ви. Изработени в 4 цвята, имате възможността да ги съчетаете с дизайна на помещението или да ги превърнете в основен акцент, залагайки на контраст и повече цвят. Деликатната и мека дамаска е подбрана, за да гали кожата ви, а стилът, който внасят в стаята, е наистина пленителен. Напомняйки за домашния уют със своя изчистен дизайн, креслата от колекцията Dolly засилват почерка на бранда, а именно любовта към традициите.

 

Открийте предложенията от селекцията в онлайн магазина ни или заповядайте в нашия шоурум, за да изберете вашите собствени фаворити в меката мебел. https://www.elegantliving.bg/sofa-promo/

 

Разгледайте още луксозни мебели.

 

Високите бар столове от POLS POTTEN и PEDRALI

Стилните кресла от ZUIVER

Креслата Dolly от DUTCHBONE

X