Търсене

Тенденции в осветителните тела за 2021 година

Осветление 3 - корица

Тенденции в осветителните тела за 2021 година

Изборът на подходящо осветление за дома е комбинация от функционалност и стилна визия.  Разнообразието от осветителни тела от огромни полилеи до малки аплици, от кристални модели в класически стил до иновативни пенданти, изработени от цветно стъкло, в следващите редове ще откриете нашите любими тенденции в осветлението на дома за тази година.

Elegant Living Тенденции в осветителните тела за 2021 година
Осветление – дизайни , привличащи вниманието

Дизайни, които да привличат вниманието

Тази година на мода определено са всички видове полилеи, които се спускат от тавана и с дизайна си привличат окото на посетителите първо върху тях. Изборът на подобен тип интериорно осветление не означава, че трябва да изневерявате на стила си или да правите компромиси с вкуса си. Напротив! Ще откриете както модерни, така и елегантни и класически модели осветление, които са подходящи за всяко жилище – независимо дали живеете в къща или в модерен пентхаус. За да може осветлението да изпълнява функционалното си предназначение, но все пак дизайнът му да не остане незабелязан, трябва внимателно да прецените разположението, както и височината, на която ще бъде разположено. Бъдете смели и изберете нестандартно, модерно и изключително интересно осветление, което да накара гостите ви да ахнат!

Elegant Living Тенденции в осветителните тела за 2021 година
Осветление със склуторни елементи

Осветление като скулптура

Настолното осветление със скулптурни елементи и смел дизайн ще превърнат една обикновена лампа в произведение на изкуството, дори когато не свети. Нашият съвет е да избирате осветление в чифт, което да разположите от двете страни на леглото, на дивана, библиотеката или масата, за да създадете красива рамка. Високите лампи, предназначени за поставяне на пода, са подходящо осветление около кресло или диван, за да създадете удобно място за четене или да осветите по-тъмно място от интериора ви.

Elegant Living Тенденции в осветителните тела за 2021 година
Осветление – не изневерявайте на вскуса си

Внесете цвят във вашето осветление

Тази година цветовете определено са на мода и осветлението не прави изключение. Цветът и десените са много важна част от човешкия живот и те са навсякъде около нас. Те ни говорят на естетическо и емоционално ниво, създавайки хармония и спокойствие в интериора с всичко, което ни заобикаля. Включително и осветлението. Избирането на лампа е като подбирането на аксесоар за вашия тоалет. Тя трябва да подхожда на цялостното усещане на помещението и да ни кара да се чувстваме добре всеки път, щом я погледнем. Добавете малко цвят и настроение във вашия интериор с осветление в ярки цветове или нестандартни шарки. Може да заложите и на осветление с нестандартни форми и размери, което отново да внесе този уау ефект в помещението. Осветлението ви позволява да бъдете смели в изборите си, като винаги имате свободата да промените решението си и просто да подмените избраните настолни лампи или полилеи с нови по-интересни, по-модерни и по-красиви.

Elegant Living Тенденции в осветителните тела за 2021 година
Осветление – създайте цялостно усещане на вашата стая

Дизайни, които да привличат вниманието

Осветление като скулптура

Внесете цвят във вашето осветление

Оставете коментар

X