Търсене

Tom Dixon в Elegant Living

ЖИВЕЙ ЕЛЕГАНТНО С
TOM DIXON STUDIO

Дизайнът прави живота ни по-добър. Красивият дом вдъхновява, изразява нашата индивидуалност, въздейства върху настроението и емоциите ни.

Създадохме селекция за интериора, в която функцията и естетиката са в хармония.  Работим с водещи световни брандове, които се отнасят със същата отговорност към създаването на дом.

Добре дошли в света на Elegant Living!

За Tom Dixon Studio

Ефектни осветителни тела за всяка част от дома, мебели със съвременен дизайн, аксесоари за масата и за декорация с уникален характер – Tom Dixon е сред водещите имена в световния дизайн. Британският дизайнер съчетава новаторския и експериментален дух с високи технологии и безупречна функционалност.

Светът на Tom Dixon

Поръчай Tom Dixon от Elegant Living

Голяма експозиция от мебели, осветителни тела и аксесоари от дизайнерските колекции на Tom Dixon можете да видите отблизо в шоурум Elegant Living. Всички продуктови линии на британския дизайнер са онлайн.

Като официален вносител на бранда за България ние разполагаме с наличности, пълна колекция каталози и мостри на материалите и можем да предложим консултация, бърза доставка, удобно плащане, а в някои случаи и специалнa ценa.

    X