Търсене

Топ трендовете за интериора за 2022 година

Топ трендове за интериора 2 - корица

Топ трендовете за интериора за 2022 година

Годината на тигъра е вече тук и е време да разгледаме кои ще са топ трендовете за интериора за предстоящата 2022 година. Независимо дали искате да освежите дома си с нови и интересни мебели и декорации или планирате да обзаведете новата си къща, не пропускайте да се запознаете с най-актуалните тенденции за тази година!

 

Пространства с място за игра

Топ трендове за интериора 3 - шах

Топ трендове за интериора – маса Chess

През 2022 година пространството с място за игра е по-популярно от всякога, особено всякакви типове класически игри, като карти, табла и шах. Декорирайте вашето пространство за игра с интересната маса Chess на бранда Moooi, която е не е само за да оставите напитката си, но самият плот е разграфен с игралното поле за партия шах и бързо ще се превърне в място за битка на интелекта и стратегията. За любителите на класически игри, не пропускайте да заложите на комплект за табла, изработен от дизайнера Michael Aram, част от специалната Game колекция. Фината комбинация от дърво, никел и велур ще се отличи прекрасно от всички останали елементи на това пространство за игра!

 

Необичайни полилеи и пенданти

Топ трендове за интериора 4 - полилей

Топ трендове за интериора – изберете необичайното

Дълги години голяма част от интериорните дизайнери залагаха на нежните бронзови тонове на стъклените полилеи, сега е време да се обърнем към по-цветните, смели и интересни осветителни тела. Флуидните и естествено форми са изключително популярни тази година, но през един по-различен и модерен прочит. Заложете на красива комбинация от няколко пенданта от серията MELT на Tom Dixon, които не само ще осветят помещението, но и ще му придадат елегантност и стилна визия. А защо да не заложите на нежно разцъфващия полилей Plant от бранда Moooi, чиито силует наподобява осветените от слънцето дървесни клони, със златист блясък, който преминава в заскрежени куполи светлина.

 

Цветовете на 2022

Топ трендове за интериора 1 - ваза

Топ трендове за интериора – внесете цвят във вашия интериор

Няма как да споменем за интериорни трендове и да не споменем поне цветовете на годината на тигъра. 2022 година ще бъде в меден цвят, люляк, маслинено жълто, тъмно синьо, череша и клен. Внесете актуалните тенденции във вашия дом, без много усилия, като заложите на красива, жълта ваза от Asiatides, свещник LANTERNA BLUE на бранда SELETTI, нежно разлистено цвете от червен кристал от Baccarat или красиво плато от серията Vine на Michael Aram.

Открийте вашата любима декорация за дома с цветовете на 2022 година в онлайн магазина на Elegant Living!

Пространства с място за игра

Необичайни полилеи и пенданти

Цветовете на 2022

X