Търсене

Важността на декоративните елементи в интериора

Луксозни декоративни елементи 1 - корица

Важността на декоративните елементи в интериора

Успехът на всеки интериорен дизайн се крие в детайлите. Точно както дамите комбинират тоалета си с любимо бижу, а господата подчертават елегантността на костюма с ръкавели, добавянето на подходящите луксозни декоративни елементи в дома, ще завърши неговата цялостна визия. Казано по този начин, декорирането на дома е по-скоро форма на изкуство и като такава изисква от нас да подхождаме с внимание и добра преценка. Успешното декориране на интериора изисква планиране и подбор, за да може да изразява вашият характер, предпочитания и вкус. В никакъв случай не пропускайте етапа на декориране на помещението – тези финални щрихи превръщат дома ви от приятно място в нещо необикновено.

 

Внесете природата в дома си

Луксозни декоративни елементи 2 - свещник

Луксозни декоративни елементи – HARCOURT OUR FIRE GOLD

Избирането на естествени, луксозни декоративни елементи и добавянето им към интериора ви е страхотен начин, по който да внесете цвят, текстура и усещане за хармония с природата. Изберете красиво растения или дърво и го посадете в подходяща дизайнерска саксия или кашпа. Порцелановите кашпи на Asiatides са прекрасно решение за всеки интериор с изчистения си, но едновременно с това много модерен и съвременен дизайн. За да внесете природата в дома си не е необходимо да сложите растения във всяко помещение. Просто изберете красива купа или център за маса и я напълнете с красиви шишарки или други декоративни, естествени елементи, които да донесат това усещане от природата.

Малко цвят може да ви свърши много работа

Луксозни декоративни елементи 3 - черни

Луксозни декоративни елементи – ваза NAGA на Michael Aram

Добавянето на цветни акценти в иначе монохроматичните интериорни дизайни е повече от задължително. Когато избирате какъв точно да е цветът, който ще подберете за помещението, помислете си за това как ще повлияе на настроението ви. Ярките и наситени цветове са по-весели, повдигат настроението и напомнят за слънчевите дни, докато тъмните нюанси са по-изтънчени и носят т.нар. „визуална тежест“ на помещението. За да освежите един светъл дизайн, заложете на красивото и наситено червено на Baccarat. Независимо дали ще е красивата кристална ваза Octagon, сет кристални чаши за вино или шампанско или красиви декоративни пеперуди и цветя, червените акценти ще се впишат красиво във вашия интериор. За помещения с по-тъмен дизайн, можете да заложите на златни акценти в декорациите. Изберете красива, декоративна купа Sunflower, свещник HARCOURT OUR FIRE GOLD на BACCARAT или пък стоманената ваза NAGA на Michael Aram, вдъхновена от планински район Нага в североизточна Индия.

 

В Elegant Living сме подбрали за вас фина селекция от декорации за дома на добре познати дизайнери и брандове. Създайте помещението на вашите мечти и го декорирайте изцяло по ваш вкус с помощта на Elegant Living!

 

Внесете природата в дома си

Малко цвят може да ви свърши много работа

X