Търсене

Vispring – най-удобното легло в света

Vispring – най-удобното легло в света

Сънят е изключително важна част от нашия живот – той ни помага да релаксираме, да позволим на мускулите да се отпуснат, а на създанието – да си почине. Високото качество на съня е резултат от много и различни фактори, като матракът е сред най-важните. Ние от Elegant Living имаме удоволствието да ви предложим матраците на Vispring – британска марка с над 120 години история в създаването на най-удобните легла в света!

 

Vispring – качество за ценители

Vispring 4 - спалня

Vispring – едни от най-луксозните матраци на пазара

Vispring предлага на пазара ръчно изработени матраци, които са известни с най-високото ниво на комфорт, качеството на материалите, които са вложени, и майсторството, което се изисква за създаването им. Над 130 майстори работят в производствената база на Vispring и се грижат за удобството на хиляди хора по целия свят. Тяхната основна задача и отговорност е да превърнат купчината внимателно подбрани материали в най-удобния матрак, на който сте лягали. Майсторите са отговорни за внимателното подреждане на пружините и всички елементи, обличането и дори ръчното зашиване на всеки един кант и елемент. Елиминирането на поточната линия позволява на всеки майстор да отдели необходимото внимание, търпение и прецизност и да създаде съвършено произведение на изкуството. Също така, майсторската ръчна работа ви позволява да поръчате индивидуален проект за матрак с вашите лични размери и предпочитания за сън.

Vispring 3 - легло

Vispring – ръчно изработени матраци

И до днес компанията използва същите методи и суровини в изцяло ръчното създаване на едни от най-луксозните матраци на пазара. Дългата история на компанията им позволява да открият правилните, уникални и редки суровини, най-добрия начин на обработването им и най-трайната технология на разполагането им и завършването на един матрак – всеки детайл е изпипан до съвършенство. Отговорността за вашия спокоен сън е огромна и, освен вниманието в изработката на всеки матрак, Vispring подарява на клиентите си 30 години гаранция на всеки техен продукт – сигурност, която трудно ще откриете на друго място на пазара!

 

Какво се крие във вашия матрак Vispring?

Vispring 2 - пружина

Vispring – основата на един Vispring матрак


Vispring 1 - легло

Vispring – Технологиа на изработка

В основата на всеки един Vispring матрак се крие пружината – двойна или тройна, завита 6 пъти, тя се изработва в производствената база на бранда от специален вид стомана, който да издържа с години наред. За да се осигури търсения комфорт на потребителя, Vispring произвеждат 74 различни вида пружини, които разполагат в матрака по специална технология за оптимален резултат. Всяка една пружина се запечатва в памучен джоб, който е изработен от 100% необработен памук. Това позволява на въздуха свободно да се движи през вътрешността на матрака за усещане на прохлада дори в горещите нощи.

В сглобяването на вътрешността на матраците, памучните джобчета с пружините се пришиват един към друг с канап, без използването на лепило. По този начин пружините имат възможността да се движат и да осигуряват на тялото комфорта, от който се нуждае. В производството на матраците Vispring се използват единствено и само натурални продукти – от памука, в който се опаковат пружините, до вълната и кокосовите влакна, които осигуряват максимален комфорт. Всеки един елемент се обработва внимателно на ръка, за да може да се постигне усещането за мекота и лекота, като да легнеш върху облак – запазената марка на Vispring. Технологията на изработката на матраците Vispring отнема на майсторите години в обучения, докато достигнат съвършенството и умението сами да завършат един матрак.

 

Усетете сами комфорта на матраците Vispring. Посетете нашия шоурум и изберете още днес вашия нов матрак за спокоен и пълноценен сън!

Vispring – качество за ценители

Какво се крие във вашия матрак Vispring?

X