Търсене

Време е да подготвим коледната елха!

Коледна декорация 1 - корица

Време е да подготвим коледната елха!

Коледа е любим празник на милиони християни по света. Това е моментът, в който цялото семейство се събира, смее се, забавлява се, разменя си подаръци и отбелязва Рождеството. Декорирането на коледната елха е специално преживяване, в което всеки член от семейството има своята важна роля. С наближаването на коледните празници започва и трескавата подготовка в избора на подходящото дърво и декорацията около него. Какви са тенденциите в коледната декорация за тази година?

Elegant Living Време е да подготвим коледната елха!
Коледна декорация -за едно специално преживяване

Елегантната коледна декорация спазва определени правила

Пъстроцветните коледни елементи, изобразяващи различни предмети, животни или абстрактни форми може и да привличат вниманието ни, но трябва да бъдат съчетани правилно за постигане на елегантна коледна декорация. Отправната точка в избора на декорация е изборът на основен цвят или цветове. Класическите комбинации за коледна декорация са добре познатото червено и златно или синьо и сребърно. Но в класическия интериор коледна декорация в кремаво, кафяво или бяло също ще се впише отлично. Ако заложите на коледна декорация в по-светлата гама, това ви позволява да изберете и един контрастен цвят – независимо дали това ще бъде черно, лилаво, златно, тъмносиньо, зелено или друго.

Elegant Living Време е да подготвим коледната елха!
Коледна декорация – елегатно съчетание

Минималистична коледна декорация

Често свързваме коледната декорация с идеята за отрупани дървета с всевъзможни играчки, гирлянди, лампички, орнаменти, панделки и много други. Тази декорация не винаги се вписва добре в елегантния и по-минималистичен интериор, който е създаден на принципа по-малкото е по-добре. За хората, които предпочитат минималистичната коледна декорация, заложете смело на това! Изберете зелено и свежо дърво, което да комбинирате с лампички и красиви ръчноизработени орнаменти от глина. Нашите любими предложения са на дизайнера Michael Aram, който от години изработва ръчно фина коледна декорация, която представлява колекция от уникални предмети, отбелязващи различни символи на празничния сезон. Всяка една коледна декорация от колекцията му е малко бижу, което носи своята собствена история и ще се превърне в ценен спомен за цялото семейство.

Elegant Living Време е да подготвим коледната елха!
Коледна декорация – разгледайте сега!

Коледна декорация върху естествени дървета

Все повече домове предпочитат да избират естествени дървета в саксия, които да украсят за празника и да останат и за следващата година. Това решение е особено практично за по-малките пространства, които не позволяват разполагане на голямо дърво. Изберете красиво дръвче, което украсете с коледна декорация, съобразена с размера му. Колкото по-малко е дръвчето, толкова по-малки трябва да са орнаментите, за да изглежда елегантно и да не счупят клончетата. С всяка изминала година дръвчето ще расте и ще позволява по-голяма и пищна коледна декорация.

Разгледайте всички наши предложения за декорации за дома!

Елегантната коледна декорация спазва определени правила

Минималистична коледна декорация

Коледна декорация върху естествени дървета

Оставете коментар

X