Търсене

За нас

За нас

Elegant Living представя дизайнерска селекция за съвременния интериор, създадена с лично отношение и внимание към комфорта, естетиката и лукса. Вярваме, че домът е начин всеки от нас да изрази своята персоналност, затова търсим и избираме мебели, осветление и аксесоари както от водещи световни брандове, така и от малки занаятчийски фабрики и съвременни артисти. Не поставяме стилови граници и не следваме сляпо тенденции - защото домът Ви е неповторим и уникален – също като всеки от нас. Разгледайте колекцията на Elegant Living онлайн и се докоснете до нея на живо в шоурума ни!

Допълнителни услуги

+ - Доставка по поръчка

Като официален доставчик за България на партньорските ни марки, можем да ви доставим всеки продукт от техния стандартен каталог – с бърза и сигурна доставка, а често и на специална цена.

+ - Препоръка и консултация

Ние сме не просто магазин – ние искаме да сме част от процеса за преобразяване на вашия дом. Донесете ни снимки на вашето пространство и директно на място в шоурума ще изберем заедно най-подходящото допълнение за вашия интериор.

+ - Интериорен дизайн

Ако планирате по-сериозно преобразяване на дома ви, ще ви свържем с опитни интериорни дизайнери, които могат да разработят цялостен проект и да ви препоръчат най-добрите решения. Ние ще се радваме да помогнем с доставка на мебели и аксесоари!

Свържете се
с нас

 

Email адрес: [email protected]
Телефон: +359876751761

Шоурум: бул. “В. Левски” 15-17, Бизнес сграда “Оскар”, София
Работно време:
Понеделник – петък: 10:00 – 19:00 часа
Събота: 10:00 – 18:00 часа
Неделя: почивен ден

    X