Търсене

Зарадвайте любимата жена в живота си със запомнящ се подарък

Подарък за 14 февруари за нея 7 - корица

Зарадвайте любимата жена в живота си със запомнящ се подарък

Денят на влюбените е специален за всяка двойка и още от сутринта, дамите се будят с очакването за един прекрасен ден, изпълнен с много емоции и внимание от страна на по-силната половинка. Макар и подаръците да не са задължителна част от празненството по случай Свети Валентин, едва ли има жена, която да не се зарадва на вниманието и жеста на този специален ден. Екипът на Elegant Living сме ви подготвили нашите елегантни и романтични идеи за подарък за Свети Валентин за по-нежната половинка, а на вас ще оставим само задачата да изберете най-подходящата!

В деня на влюбените, подарете букет. И ваза, в която да го сложите!

Подарък 14 февруари за нея 3 - ваза

Подарък 14 февруари за нея – колекцията CANOPIE

Макар и средата на февруари често да е придружена със сняг, пролетта стремглаво наближава, а с това и благоуханните букети от свежи и красиви цветя. Зарадвайте вашата половинка с уникална ваза, на която да се любува дори и без цветя в нея. За дамите с чувство за хумор и по-еклектичен стил можете да изберете ваза от колекцията CANOPIE (а защо не и цялата колекция), която изразява различна емоция и ще се превърне в страхотна декорация в дома. На празник като 14-ти февруари няма как да не ви предложим ваза във формата на сърце. Но не – не говорим за класическия, добре познат символ на любовта, а перфектна реплика на анатомията на човешкото сърце – това е вазата Love in Bloom на Seletti. Изключително интересна и екстравагантна, тя бързо ще се превърне в символ на вашата любов.

 

Изберете красива кристална декорация от Baccarat

Подарък 14 февруари за нея 1 - кристални гълъби

Подарък 14 февруари за нея – декорация от Baccarat


Подарък 14 февруари за нея 2 - пеперуди

Подарък 14 февруари за нея – кристални пеперуди

Нежността на кристала, комбинирана с фината обработка и полиране до съвършенство правят декорациите на Baccarat прекрасна идея за подарък. Влюбените гълъби в класическото червено на Baccarat, нежното сърце от прозрачен кристал или финия букет от разцъфнали цветя с нежни пеперуди – дали ще изберете само една или ще направите цяла композиция от фигури зависи само от вас!

 

Запазете спомена в красива рамка за снимка

Подарък 14 февруари за нея 5 - рамка

Подарък 14 февруари за нея – Heart от Michael Aram

Далеч след като е отминал празникът, споменът за него все още ще кара вашата любима да се усмихва. Изберете ръчно изработена рамка за снимка Heart от Michael Aram, декорирана с класическия, универсален символ на любовта – сърцето. Ако вашата любима предпочита цветята, то тогава не пропускайте да изберете рамка за снимка Black Iris, украсена с красиви, нежни, метални ириси или пък рамка за снимка Dogwood, която е вдъхновена от цъфтящия дрян, характерен за Северна Америка.

 

За още идеи за подаръци за 14-ти февруари, не пропускайте да разгледате нашата селекция тук. https://www.elegantliving.bg/valentines-day

В деня на влюбените, подарете букет. И ваза, в която да го сложите!

Изберете красива кристална декорация от Baccarat

Запазете спомена в красива рамка за снимка

X