Търсене

Терасата – повече от “открито пространство”

Терасата – повече от “открито пространство”

Затоплянето на времето и покачването на температурите са страхотен повод за по-чести и дълги посещения на балкона. Ако и вие сте от хората, които възприемат терасата като “продължение на дома”, а не като складово помещение, то следващите редове ще ви допаднат. Създаването на приятна обстановка във външните пространства понякога създава доста трудности. Нужно е, не само да комбинирате точните мебели, отговарящи на вашия стил, но и мебели, които няма да бъдат съсипани след първия дъждовен ден (особено за откритите тераси). Ние от екипа на Elegant Living обичаме предизвикателствата. Ето защо впрегнахме сили и дизайнерски нюх, за да подберем тези неустоими предложения за вашата тераса. Превърнете балкона на дома си в нещо повече от “открито пространство”, създайте любимо кътче за топлите дни.

 

Килим Moon Stone Grey от ZUIVER

Висок клас мебели 1

Висок клас мебели – Килим с формата и визията на Луната

 

Подът на балкона, често е пренебрегван, когато става дума за декориране. Невероятният килим на Zuiver обаче не може да бъде пренебрегнат. Подходящ за употреба на открито и закрито, той ще добави “космическа” нотка към целия интериор. Създаден е в знак на почит към Луната, като едно от най-великолепните творения на природата. Формата и реалистичната визия на килима ви карат да се чувствате сякаш сте стъпили на Луната. Романтичният нюанс, деликатно поднесен от Zuiver, създава неповторима нощна атмосфера. С килима Moon Stone можете да си подарите незабравими вечери на Луната под лунна светлина.

 

 

Стол Landa от DUTCHBONE

 

Висок клас мебели 2

Висок клас мебели – удобен и стилен стол за интериор и екстериор

 

За да прекарвате удобно времето си на балкона, имате нужда от приятно място за сядане. Столовете Landa от DUTCHBONE ще ви донесат комфорта, който търсите. Ръчно тъкана, материята преплита земните тонове в красиви форми. Тъмният махагон на рамката завършва цялостната визия на стола, допълвайки по елегантен начин естественото му излъчване. DUTCHBONE е бранд, който винаги стои близо до природата и естествените материали за изработката на своите продукти. Столът-шезлонг Landa е олицетворение на водещите концепции на марката. Изключително подходящ както за интериора, така и за екстериора на дома ви, този стол ще се превърне в любимо място за почивка и приятни разговори.

 

 

Маса за кафе Swing small от ETHIMO

 

Стил и елегантност – така може да бъде определена колекцията

Висок клас мебели 3

Висок клас мебели – елегантна маса за тераса или градина

градински мебели Swing. Топлото и модерно

излъчване на всяка част от колекцията ще внесе свежест и уют в екстериора. Независимо дали ще разположите всички елементи в градината, или ще акцентирате само с маса за кафе, мебелите за открити пространства Swing са перфектния избор. Благодарение на характеристиките, които притежава тиковото дърво, няма да се тревожите за капризите на времето. Изключително издръжливо и устойчиво на външни влияния, тиковото дърво е най-добрият вариант за балконски мебели. Насладете се на удобството кафето ви да е на една ръка разстояние, докато се наслаждавате на приятното време. Превърнете терасата си в личен оазис, хармониращ със стила на вашия дом.

 

 

Разгледайте предложенията на Elegant Living за дизайн на екстериора и превърнете терасата си в повече от “открито пространство”.

 

Вижте и другите ни категории висок клас мебели.

 

Килим Moon Stone Grey от ZUIVER

Стол Landa от DUTCHBONE

Маса за кафе Swing small от ETHIMO

X